Ga naar inhoud

Probleem met backup.


hel22

Aanbevolen berichten

  • Reacties 71
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Geplaatste afbeeldingen

Ik schrijf nu van mijn iPhone want mijn computer start niet op!! Ik deed het bovenvermelde en bij het opstarten zag ik opstart scherm, dan knippert de cursor en Dan blijft het scherm zwart met enkele groene lijnen van boven... Ik hoop dat ie niet crasht want ik heb gene backup en veel belangrijke dingen!! Ik wacht al een goede 45 min... Help! Ik heb manueel dingen van skype verwijdert.. Hopelijk heb ik niets belangrijk verwijdert!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik doe computer aan, ik zie logo van hp en beneden staat press esc for startup menu. ALS ik niets doe, zie ik een blinkende cursor, Dan gaat die weg en blijft het scherm zwart met 2 groene strepen helemaal boven op het scherm. Ik krijg de safe mode aan ALS ik op f8 druk maar inmidden van loaden files bevriest de comp.

---------- Post toegevoegd om 20:57 ---------- Vorige post was om 20:53 ----------

Met de f8 Knop komt een menu met meerdere opties. Ik heb repair yr comp al gedaan maar heeft niets gevonden. Kan ik op bv last known configuration drukken? Of start windows normally? Ik probeer safe mode nogeens.

Vriest nogeens, laatste driver:windows/system32/drivers/btHidBus.sys. Heeft dat ermee te maken?

aangepast door hel22
Link naar reactie
Delen op andere sites

ok het is me gelukt de computer terug op te starten door system restore. Niet de eerste keer maar de tweede keer.

Het probleem is gekomen nadat ik alle hidden folders van skype had verwijderd, die zijn nu allemaal terug en ik heb bang om dat nogeens te verwijderen dus ik laat ze maar zo. Ik ga de backup nogeens proberen maar ik heb er geen gevoel bij, het zal wss niet lukken.

En nu durf ik de harde schijf ook niet meer op errors te checken want bij het restarten ging het mis.

pfffff. Als de computer nu sterft, zit ik in de patatten :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.