Ga naar inhoud

wachtwoord van facebook klopt niet meer


fleurkoning
 Delen

Aanbevolen berichten

reeds 1,5 week geleden heb ik op hotmail iets moeten veranderen. Hierdoor werd er gezegd dat ik een nieuw wachtwoord moest nemen. Dit heb ik gedaan en mijn hotmail kan ik nu gewoon in. Maar mijn facebook waar mijn hotmailadres ook aan gelinked was kan ik nu niet meer in. Niet met het oude wachtwoord en niet met het nieuwe. Reeds bij facebook 10 keer nieuw wachtwoord aangevraagd maar steeds moet ik een code intoetsen die ik dan krijg en die werkt niet. Dus ik kan gewoon mijn facebook niet meer in! Voor mijn werk heb ik facebook nodig dus ben erg verdrietig door dit probleem.

Wie kan mij helpen?

Vr GR Fleur

Link naar reactie
Delen op andere sites


We zullen eerst eens nagaan of malware of virussen de oorzaak zijn van je probleem.

1. Download HijackThis.

Klik bij "HijackThis Downloads" op "Installer".

Bestand HijackThis.msi opslaan. Daarna kiezen voor "uitvoeren".

Hijackthis wordt nu op je PC geïnstalleerd, een snelkoppeling wordt op je bureaublad geplaatst.

Als je geen netwerkverbinding meer hebt, kan je de download doen met een andere pc en het bestand met een usb stick overbrengen

Als je enkel nog in veilige modus kan werken, moet je de executable downloaden.

Sla deze op in een nieuwe map op de C schijf (bvb C:\\hijackthis) en start hijackthis dan vanaf deze map.

De logjes kan je dan ook in die map terugvinden.


2. Klik op de snelkoppeling om HijackThis te starten. (lees eerst de rode tekst hieronder!)

Klik ofwel op "Do a systemscan and save a logfile", ofwel eerst op "Scan" en dan op "Savelog".

Er opent een kladblokvenster, hou gelijktijdig de CTRL en A-toets ingedrukt, nu is alles geselecteerd. Hou gelijktijdig de CTRL en C-toets ingedrukt, nu is alles gekopieerd. Plak nu het HJT logje in je bericht door CTRL en V-toets.

Krijg je een melding ""For some reason your system denied writing to the Host file ....", klik dan gewoon door op de OK-toets.

Let op : Windows Vista & 7 gebruikers dienen HijackThis als “administrator” uit te voeren via rechtermuisknop “als administrator uitvoeren". Indien dit via de snelkoppeling niet lukt voer je HijackThis als administrator uit in de volgende map : C:\\Program Files\\Trend Micro\\HiJackThis of C:\\Program Files (x86)\\Trend Micro\\HiJackThis. (Bekijk hier de afbeelding ---> Klik hier)

Wil je in woord en beeld weten hoe je een logje met HijackThis maakt en plaatst op het forum, klik dan HIER.


3. Na het plaatsen van je logje wordt dit door een expert (Kape of Kweezie Wabbit) nagekeken en begeleidt hij jou verder door het ganse proces.

Link naar reactie
Delen op andere sites


;-);-);-);-);-);-)

De zin van deze post ontgaat me volledig en interesseert me eigenlijk ook geen jota...maar een toelichting naar de topicstarter toe lijkt me hier niet misplaatst, op die manier kent hij / zij de boodschap en daarvoor zijn we hier toch, niet ?... ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...