Ga naar inhoud

windows foutherstel


ivo11
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste mensen van pc-helpforum,

Ik klapte mijn laptop te hard dicht en nu geeft hij aan dat hij windows niet kan starten vanwege een verandering in de software of hardware. Nu heb ik alle mogelijke opties geprobeerd die de pc geeft, maar niks werkt. Er staat telkens in beeld dat ik de windows installatieschijf er in moet doen, maar ik heb de laptop al geinstalleerd gekocht en er geen schijf bij gekregen. Ik hoop dat jullie kunnen helpen want ik weet echt niet wat ik verder kan doen.

Alvast bedankt,

Ivo

Link naar reactie
Delen op andere sites


dat heb ik al geprobeerd en dat werkt ook niet... ik wordt dan net zoals bij elke andere optie teruggewezen naar de systeemfout herstel pagina. Nu heb ik een vista recovery disc bestand gedownload via een torrentsite, maar ik weet niet zeker of dat wel slim is?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb een herstelschijf van jullie site gedownload, maar het blijkt dat ik toch echt een vista installatieschijf nodig heb en een herstelschijf pakt mijn laptop niet. Nu ben ik ook helemaal uit ideen, want ik kom wat ik ook doe niet langs het foutscherm als ik daar nou voorbij zou kunnen zou ik tenminste wat kunnen proberen. Nouja... ik hoop dat jullie nog ideen hebben hoe ik mijn laptop kan maken

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het zou natuurlijk ook kunnen dat er werkelijk iets aan de hardware is en dat is met geen programma of cd of wat dan ook op te lossen. Mijn laptop was ongeveer iedere 2 maanden kapot dat ik niet meer op mijn welkomscherm geraakte. Nu bleek dit aan mij harde schijf te liggen. Mijn laptop was gelukkig nog in garantie en ik kreeg een nieuwe harde schijf. Sindsdien nooit meer problemen gehad. Als je laptop nog in garantie is, moet je hem misschien is terugbrengen en laten kijken wat er aan scheelt (mag je natuurlijk niet zeggen dat je hem te hard hebt dichtgegooid :D)

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...