Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Voor het herstellen van een pdf kan je deze tool (klik erop) inzetten maar er zijn beperkingen:

Het beschadigde pdf reparatie programma is beschikbaar in twee versies:DEMO (gratis) en FULL (commercieel). De gratis demo versie heeft geen beperkingen wat betreft document analyse, maar u kunt alleen de eerste pagina van het document opslaan. Over de resterende pagina's zal het woord DEMO staan.

Of deze.(klik erop)

Voor Word bestanden is er deze software, weeral met beperkingen:

Recovery Toolbox for Word is een shareware tool. Het betekent dat je het kan downloaden en zijn features aangaande gegevensherstel van corrupte bestanden kan proberen voordat het gekocht wordt. De testversie heeft enige beperkingen. U kunt het gebruiken om informatie in te zien van een corrupt Microsoft Word document of een template, maar u kunt het niet op harde schijf opslaan. Dus kunt u ervoor zorgen dat de Recovery Toolbox for Word goed werkt en het daarna kopen voor algeheel gebruik.

Lees ook deze tip eens.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Jammer dat het niet gelukt is.

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.