Ga naar inhoud

cd-speler (merk SuperWriter) doet het niet.


jean2

Aanbevolen berichten

Mijn ingebouwde cd-speler van het merk SuperWriter doet het niet meer. Ik zie bij de instellingen dat het volume volledig openstaat. Ook bij de volumeaanduiding op het scherm zie ik het groene balkje meebewegen op het volume van de muziek. Alleen krijg ik niets te horen. Voor alle duidelijkheid: ik heb ingebouwde luidsprekers.

Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen? Alvast bedankt!

jean2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Stegisoft, ik heb je goede raad gevolgd en krijg inderdaad het zelfde beeld van wat je hierboven meegeeft.

Dit verandert niets aan de situatie. Ik zie dat de cd afgespeeld wordt en dat de meters groen kleuren met het volume mee van de muziek maar dat is het dan. Ook internet radio's komen niet door al kan ik ook daarvan zien dat de muziek afgespeeld wordt.

Wat kan ik nog doen? Of wordt het iets als richting pc-boer?

In ieder geval hartelijk bedankt voor je vlugge reacties!

jean2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Stegisoft

In overleg met de pc-winkel is het noodzakelijk de monitor ter controle binnen te brengen. Volgens hen zit de fout daar. Het kabeltje tussen monitor en pc werd reeds vervangen maar dit leidde niet tot een oplossing. Dus zit de fout in de monitor.De test om met hoofdtelefoon naar muziek te luisteren (wat wel kan) was voor hem een duidelijke indicatie.

Toch bedankt om mee te zoeken naar een oplossing.

Met vriendelijke groeten

jean2

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

Beste Stegisoft, lang geleden dat ik nog van me liet horen. Volgens mij pc-boer was het toch het best om de pc binnen te brengen. Maar...een goeie kennis van ons die hier langs kwam bekeek de zaak eens en probeerde de koppeling monitor-pc. die bleek niet correct te zitten. Een eenvoudige test maakt duidelijk dat het probleem weer in orde was. Maar: omdat we van Internet Explorer overstapten op Google Chrome blijkt het plots niet meer mogelijk om radio ontvangst te hebben. Hiermee bedoel ik: radio 1,2 Klara enz. Ik krijg wel de site te zien maar hoor niets. Een soort 'puzzelstukje' op die site maakt er mij op attent dat de juiste plug in van Java niet geïnstalleerd is. Ik heb Java geüpdatet maar het resultaat is nog altijd 'beeld zonder klank'.

Enig idee wat ik nog kan doen om het probleem 'eindelijk' opgelost te krijgen?

Hartelijk dank op voorhand.

Mvg

Jean2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.