Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Je hebt gelijk, dit is een Word probleempje. In Word kan je met invoegen > Datum en Tijd de notatie aanpassen maar dit voor de datum van vandaag, bij mij is het een mergefield dat vanuit een excel-bestand komt.

(denkt ge dat ik best mijn vraag herstel in een Word-discussiegroep?)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey bucky,

bedankt het werkt maar voor de datum heb ik een oplossing: MERGEFIELD "veldnaam"\@"d MMMM yyyy" dan krijg ik wat ik nodig heb nl bv 26 februari 2012. Maar voor het uur, iets zoals 18:30 vind ik nergens de code wat ik na \@ moet inbrengen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien iets als :mm of U:mm met of zonder de aanhaaltekens, ik zou het echt niet weten.

Anders kunt ook eens een poging doen op het forum van het linkje , als je dat doet wel ff laten weten met een linkje naar dit forum dat de vraag hier ook is gepost, dit voorkomt een hoop narigheid.

bucky

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor de dag is het opgelost en ik heb zelfs nog iets bijgevonden:

MERGEFIELD "veldnaam"\@"d MMMM yyyy" geeft: 27 februari 2012 en voegt men voor de d nogmaals dddd bij dan krijgt men maandag 27 februari 2012 dus MERGEFIELD "veldnaam"\@"dddd d MMMM yyyy"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.