Ga naar inhoud

Windows Live Mail


Karin1
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik had onlangs problemen met het opstarten van windows media player, werkte niet meer. Ik heb dan uiteindelijk na alles geprobeerd te hebben volledig windows 7 opnieuw geïnstalleerd. Gevolg was dat ik al mijn emails en contactpersonen die ik in wlm bewaard had kwijt was, wat op zich nog niet zo een ramp was.

Ik heb windows live mail opnieuw geinstalleerd. Het lukt me om een hotmailaccount aan te maken en daar ook mails mee te ontvangen en verzenden.Telenetaccount krijg ik de volgende foutmelding:

Voor het account Telenet (mijn naam) kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden. Er is een onjuist wachtwoord ingevoerd. De volgende keer dat er berichten worden verzonden of ontvangen, moet een gebruikersnaam en wachtwoord voor dit account worden ingevoerd.

Serverfout: 0x800CCC90

Reactie van server: -ERR invalid username/password

Server: 'in.telenet.be'

Windows Live Mail-fout-id: 0x800CCC92

Protocol: POP3

Poort: 110

Beveiligd(SSL): Nee

Ik begrijp er niets van heb het account al een paar keer verwijdert en opnieuw toegevoegd,steeds dezelfde foutmelding. En voordien werkte het perfect. Ik heb ook alle updates die beschikbaar waren op mijn laptop geinstalleerd zonder resultaat, weet nu echt niet meer wat ik moet doen.

Ik gebruik nu webmail om mijn mails te checken, maar zou graag terug wlm gebruiken ook voor mijn telenetaccount.

Kan er iemand mij hier mee verder helpen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor je snelle reactie maar dat heb ik al zeker 10 x gedaan, alles staat goed, heb alle stappen overlopen, en mijn telenetaccount werkte vroeger in mijn vorige wlm, het is pas sinds ik mijn pc geherinstalleerd heb dat het niet meer werkt. Ik heb mijn vraag ook al gesteld in het windows live solution center en tot nu toe nog geen reactie gehad

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ga eens naar mijn telenet (klik er op) en log in met uw mailadres en wachtwoord.

Bij Mijn internet vind je bij Hoofdgebruiker een code (7 karakters, 1 letter + 6 cijfers) terug...voorbeeldje : a123456.

Noteer deze code.

Ga nu in Windows Live Mail naar het tabblad Server en vul deze code in bij E-mailgebruikersnaam, zie afbeelding.

post-20447-1417704794,8479_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt, het is nog niet helemaal in orde maar je hebt me wel in de goede richting gezet. Het probleem zit niet bij windows live mail maar is inderdaad iets mis met mijn wachtwoord bij telenet. Ik probeer het nu te resetten, maar werkt nog niet, maar ik denk wel dat dat de oplossing voor mijn probleem is. Laat weten wanneer ok, alvast bedankt!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Karin1,

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.