Ga naar inhoud

cd weigerd


wolfje92
 Delen

Aanbevolen berichten

Nadat ik alles uit de wachtrij heb gehaald besloot mijn computer dat hij geen spellen meer wil openen of opstarten. Niet via deze computer maar ook niet gewoon als ik de cd er in doe. Je ziet wel dat hij denkt en hij geeft ook aan dat er iets gebeurt maar daarna zegt hij dat er iets in de wachtrij staat. Dat heb ik inmiddels verwijderd maar nog wil hij niet opstarten nu zegt hij dat er geen cd in zit. Heb hem al helemaal schoongemaakt gezien hij nogal stoffig was (ook van binnen) Maar nog weigerd hij te reageren.

Weet iemand hoe ik dit kan terug draaien? want het is gekomen sinds ik wat foto's op een cd heb gezet. En hij gaf eerst ook steeds aan van wachtrij voor cd. Nu niet meer omdat ik het verwijderd heb maar goed hij doet het nog steeds niet.

Ik heb net ook even 2 andere spellen geprobeerd nu ben ik er zeker van dat het niet aan de cd's liggen want hij doet het met alle cd's. Hij kan ze niet op starten en niet vinden.

aangepast door wolfje92
Link naar reactie
Delen op andere sites

nou ik heb tijdje terug dingen op een cd gezet voornamelijk foto's voor me oma. En nu als ik hem opstarte zij hij dan dat er dingen in de wachtrij voor stonden. Dus heb via verkennen die uit de wachtrij gehaald. want tja... dat was de bedoeling niet.

Maar goed nu doet hij het helemaal niet meer. Misschien is hij wel offline. Zal even kijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

hmhm heel zeker staat niks meer in een hij vraagt het ook niet meer om de zoveel tijd. Hij vroeg het het om het half uur ofzo.

Dat doet hij niet meer en zover ik zie is alles nu weg. Stond behoorlijke rij. Misschien heb ik dubbel gekopieerd...

Maar goed hij doet nog niks :( baal wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

nee dat is het hem dus net. Hij gaat zoemen xD zoals altijd. Hij maakte altijd al veel lawaai als er een cd in ging.

Dan zie je dat hij zoekt komt ook cd tekentje bij me muis dan normaal opent hij het scherm van dat ik direct kan opstarten van het spel. Maar dat gebeurt niet. Dan ga ik dus naar deze computer om te zien of de cd wel gepakt word maar het icoontje veranderd ook niet en als ik dan alsnog op de cd klik zegt hij dat er niks is. Ook als ik via de snelkoppeling van spellen wil gaan zegt hij insert cd ofzo. maar die zit er al in O.o dus snap echt niet wat er nou opeens is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.