Ga naar inhoud

Mail programma wijzigen welk opstart vanuit Windows Live Messenger


rex-rex

Aanbevolen berichten

Hallo ik gebruik Windows7 op mijn computer en heb sinds kort Windows Live Messenger geïnstalleerd, maar als ik nu mijn e-mail wil lezen en op de knop mail klik dan wordt WINDOWS LIVE MAIL geactiveerd, en ik wil dat niet gebruiken, want ik gebruik HOTMAIL naar volle tevredenheid.

Kan ik dit wijzigen zodat ik mijn mail direct in hotmail kan lezen, en niet steeds op andere site's steeds opnieuw moet gaan inloggen?

Weet iemand raad ??

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik zou niet weten, het staat op mijn computer (live mail bedoel) ik maar ik gebruik het niet maar kan ik het misschien verwijderen (zonder de rest van de installatie te beschadigen) of ergens iets aanklikken waardoor live mail niet meer actief is, ik bedoel maar ik gebruik het programma niet.

voor mijn andere (pop account) gebruik ik MS outlook, en dat wil ik zo houden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wanneer zowel het hotmailadres als de Windows Live ID waarmee je inlogt op Windows Live Messenger dezelfden zijn krijg je zowiezo melding van het aantal ontvangen e-mails (hotmail) in Messenger.

post-20447-1417704869,7476_thumb.jpg

Wanneer je op de melding klikt opent het hotmailaccount zich via je browser, dit staat los van de aanwezigheid van Windows Live Mail en Outlook.

Log eens hier online in, scrol naar Andere opties in het Accountoverzicht en klik daar op E-mailadressen. Check op de nieuwe pagina die zich opent of het primaire e-maildres overeenkomt met je hotmail-adres.

post-20447-1417704869,7749_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sluit alle programma's van Windows Live Essentials (Messenger, Mail, Photo Gallery, enz...) af en ga via start (Windowsknop links onderaan) naar configuratiescherm --> programma's --> programma's en onderdelen --> een programma verwijderen.

Zoek in deze lijst (alfabetisch) de Windows Live Essentials, klik er met rechts op en kies dan voor Alle Windows-live programma's repareren.

Na deze actie start je je pc opnieuw op en check je of dit je probleem heeft opgelost.

post-20447-1417704869,8492_thumb.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wanneer je kiest voor "Een of meer Windows Live-programma's verwijderen", krijg je een lijst met al je geïnstalleerde programma's (Mail, messenger, Photo gallery enz...)

Selecteer enkel het programma dat je kwijt wilt, in jouw geval dus de mail.

Enkel deze zal dan van je pc verwijderd worden, messenger enz kan je dan verder blijven gebruiken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo, het grootste deel is nu geregeld, als ik op inbox klik wordt ik naar de inlogsite voor hotmail

geleid en dat is al een goed iets, voorheen kwam je gelijk in de inbox zonder in te loggen, maar dat is niet zo'n probleem.

Bedankt voor jullie aandacht en indien ik weer wat wens dan kom ik zeker retour,

Voorals nog HEEL HARTELIJK BEDANKT

Mvgr. rex-rex

aangepast door rex-rex
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.