Ga naar inhoud

Gast sterck
 Delen

Aanbevolen berichten

Beste , kan mijn outlook niet meer openen er verschijnd (kan de map niet weergeven, uw laatste actie is niet voltooid ) heb al vanalles geprobeerd maar het lukt me niet .

Link naar reactie
Delen op andere sites


Is er een aanpassing geweest met Outlook alvorens je deze error kreeg (iets manueel verandert) ? Probeer anders even het originele bestand aan te klikken en niet de snelkoppeling, eens kijken wat hij dan doet. Als hij het vorige opnieuw zegt, klik dan met de rechtermuisknop op het icoon -> eigenschappen -> tablad beveiliging -> kijk nu of bij gebruikers 'iedereen' aangeduid staat.

Misschien is een herstelpunt aanmaken ook een oplossing als al het vorige het probleem niet verhelpt. Desnoods kan je nog altijd een HijackThis - logje aanmaken en doorsturen naar een expert voor moest je met mal - en/of spyware te maken hebben op je computer.

Mvg

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • 2 weken later...

Dag sterck,

Is je probleem opgelost?

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop +Markeer als opgelost die je links onderaan kan terugvinden…zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen…:top:

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...