Ga naar inhoud

draadloze netwerken


Marc2323
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

mijn wifi was niet even goed in het hele huis dus heb ik op internet gekeken wat de mogelijkheden zijn. Ik ben uitgekomen bij een wireless range extender. Ik heb de Sitecom N300 gekocht. Ik heb het apparaat volgens de bijgeleverde instructievideo geinstalleerd. Ik kan alleen geen verbinding maken met het apparaat. Ik krijg een foutmelding dat de draadloze netwerkverbinding geen geldige IP-configuratie heeft en dat de standaard gateway niet werkt. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen? Alvast bedankt.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Maak een verbinding met de hoofdrouter (lan of draadloos)

Dan dit doen:

Ga naar start - alle programma's - bureauaccesoires.

Zoek het icoon van het opdrachtprompt en klik er op met de rechter muisknop en kies dan in het lijstje voor uitvoeren als administrator om het opdrachtprompt te openen.

In het opdrachtprompt typ je ipconfig /all > c:\ipconfig.txt en druk enter.

Let op de spatie voor de / en voor en na de >.

C is de schijfletter van de systeemschijf; deze kan je aanpasssen indien de systeemschijf niet de letter C heeft.

Open de verkenner en klik op de C schijf.

Open het bestand ipconfig.txt en plak de inhoud in je volgend bericht of voeg het bestand ipconfig.txt toe aan je volgend bericht.

Hoe je een bijlage toevoegt aan een bericht, kan je lezen in deze handleiding.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dat is het bizarre. Daar kom je dus niet meer. Als je het IP adres zoals opgegeven in de instructie ingeeft in IE kom je er niet. Ik heb dit van de week ook gehad en toen heb ik uiteindelijk de range extender hard gereset om weer een nieuwe installatie te doen.

Ik zal dit nogmaals doen en screenshots maken en bijvoegen.

Is even een beetje werk dus die volgt later

Link naar reactie
Delen op andere sites


ik heb de instructies volgens jouw handleiding gevolgd maar dit werkt niet. Ik denk dat er iets niet goed staat in de tekst bij het laatste screen. Als ik het invul volgens de tekst krijg ik een foutmelding dat het gatewayadres wel in de ip range moet vallen.

Je schrijft dat het adres van de range extende 192.168.145 is en in het plaatje staat 192.168.0.234. Dit laatste is het adres van de range extender. Welke moet iok gebruiken? Ook schrijf je in de tekst dat de defeult gateway 192.168.178.1 moet zijn maar op het plaatje staat 192.168.0.1. Welke moet ik aanhouden?

hoor graag

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...