Ga naar inhoud

'Miljard Java-gebruikers kwetsbaar door nieuw lek'


Aanbevolen berichten

Beveiligingsonderzoekers hebben een nieuwe kwetsbaarheid in alle Oracle Java SE-versies ontdekt waardoor bijna een miljard computers risico lopen. Beveiligingsbedrijf Security Explorations meldt op de website inmiddels 50 problemen met Java, waardoor het in veel gevallen mogelijk is om uit de sandbox te ontsnappen. De nieuwste bug werd net voor het begin van Oracle’s JavaOne 2012 conferentie ontdekt en is aanwezig in Java SE 5, 6 en 7.

Lees hier verder...

Bron: security.nl

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik vind dat security.nl en andere websites overdrijven betreffende die java-lekken. Echt grote problemen zijn er niet van gekomen. Alsook het Internet Explorer lek... zelfde verhaal.

Als er een relatie is tussen de java-lekken en het beruchte ikash virus, dan is het een ander verhaal natuurlijk... maar dat is nog niet bewezen of ben ik mis?

Link naar reactie
Delen op andere sites


Zal wel een beetje combinatie van de manier van gebruik en een portie geluk afhangen...kwestie van voorbereid te zijn en niet op het foute moment op de foute plaats te zijn.

Security.nl gaat verder op verkregen cijfers, maar dit lijkt zowat de helft van de internetgebruikers wereldwijd te zijn...en da's niet niks....

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...