Ga naar inhoud

Is dit een redelijke pc voor mij?


jaimy1212
 Delen

Aanbevolen berichten

Ik zal het kort houden. Ik zit al een paar weken te kijken voor een computer samenstelling maar ik heb niet echt super veel verstand van, weet er wel wat van maar ik weet dat er altijd wel iets beter kan voor ongeveer dezelfde prijs.

Ik heb nu deze samenstelling gemaakt

http://azerty.nl/winkelmandje/winkel...%5B527129%5D=1

En vraag me af of ik hier de dingen mee kan doen die ik wil. Ik heb het over gamen (Games zoals BF3 en MW3 ofzo, niet de aller zwaarste games denk), video editing (denk aan 20 minuten vids maar maakt niet zoveel uit denk) en misschien wat games zoals minecraft of GTA 4 kan livestreamen.

Ik heb het bedrag nu rond de 500 euro staan, als er iets beter is kan dat wel omhoog maar mijn maximale budget is 600 euro (cheap ass) omdat ik over een maand ongeveer op dat bedrag uitkom (verjaardag en nog wat dingetjes), ik vond het sparen nu wel genoeg en ging maar eens wat samenstellen.

Als jullie mij misschien kunnen zeggen of er iets beter kan rond dat budget zou ik daar heel dankbaar voor zijn. Het besturingssysteem regel ik wel, hoeft niet bij de prijs te zitten en het in elkaar zetten zal ook niet al te moeilijk zijn met wat uitleg van internet erbij en heel voorzichtig te werk gaan, en anders kan ik nog beslissen het een kennis te vragen.

Alvast bedankt,

Jaimy

Oh en als ik nog iets mis voor in de pc zeg het dan ook fv

Link naar reactie
Delen op andere sites


@Stegisoft, videokaart zit ingebouwd in de processor. Hoewel het uiteraard geen 'gewone' videokaart is, is het ongeveer het beste wat je kan krijgen in deze prijscategorie.

Maar inderdaad, 600 euro is gewoon te weinig voor een 'deftige' game-pc.

Er zijn echter punten die wel voor verbetering vatbaar zijn.

Kan je even dit lijstje invullen aub? Zo kunnen we een betere en specifiekere samenstelling maken.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...