Ga naar inhoud

hotmail account


angike

Aanbevolen berichten

geachte,

wij hopen dat jullie ons kunnen helpen. Op een dag kon mijn vrouw niet meer inloggen bij haar hotmailaccount.

Ze heeft alle procedures overgelopen van microsoft. bij die herstelaccountprocedure krijgt ze ten eerste bij die vragenlijst een beveiligingsvraag dat zij niet ingesteld heeft. Ten tweede krijgt ze een heel heel heel oud oud email adres dat ze al jaren niet meer gebruikt. We hebben ook geprobeerd via een code via de gsm maar dat lukt ook niet. We willen heel graag die hotmail account terug omdat er heel belangrijke zaken opstaan en is ook van emotionele waarden. ze gebruikt die hotmail account al jaren en jaren. We hebben verschillende keren ook aan microsoft forum de vraag gesteld om ons te helpen om eendert hoe te laten zien dat zij de werkelijke eigenaar is en of wat ze moet doen. tot nu toe hebben we noch reactie noch oplossing gekregen. Wat we wel een gekregen hebben is een herstelaccount enquete. Maar voor de rest noch hulp noch antwoord noch eendert wat.

We zijn echt ten einde raad en we zijn ook geen informaticussen. Hopelijk kunnen jullie ons helpen ook al hoe we kunnen bewijzen dat zij de eigenaar is van die account. er staat ook in de persoonlijke lijst alleen onderwerp van verzonden e-mails, maar ze heeft een hele tijd geen e-mails verzonden maar wel gekregen. we weten niet hoe we kunnen bewijzen om ons account te herstellen. Hoe kunnen we dit aub oplossen?!

HELP ONS AUB?!

Erik & Agna

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag angike,

welkom op PCH.

Wanneer je alle "klassieke" mogelijkheden hebt benut kan je je vraag nog posten op het forum van Microsoft Community via deze link...hiervoor dien je over een Microsoft-account te beschikken waar je toegang tot hebt (heb je er geen, dan dien je er eentje aan te maken).

Gouden raad voor de toekomst: gebruik een hotmail-account enkel voor "spielerei" en zeker niet voor zaken die belangrijk zijn.

Succes gewenst en hou ons op de hoogte van de evolutie als je wil.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wanneer je alle "klassieke" mogelijkheden hebt benut kan je je vraag nog posten op het forum van Microsoft Community via deze link...hiervoor dien je over een Microsoft-account te beschikken waar je toegang tot hebt (heb je er geen, dan dien je er eentje aan te maken)
Dit is inderdaad de noodprocedure die je nog kan proberen ... maar de kans dat je hiermee je Hotmail-account terug zichtbaar krijgt is zo goed als onbestaande. Heb net een gelijkaardige procedure geprobeerd en je krijgt een standaardtekst terug ... die geen enkele meerwaarde biedt, vermits je alle daarin aangeboden mogelijkheden (vermoedelijk) al uitvoerig hebt geprobeerd.

Microsoft slaagt er blijkbaar niet in om - op een "klantvriendelijke" manier - de blokkering van Hotmailaccounts te organiseren. Al zal dat eerder onwil dan onkunde zijn :dong:

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.