Ga naar inhoud

nieuwe pc kopen.


staned
 Delen

Aanbevolen berichten

hallo,

ik zit er al een hele tijd over na te denken om een nieuwe computer te kopen, en nu ik eindelijk het geld ervoor heb vroeg ik me af of jullie iets voor mij samen kunnen stellen.

 1. Waarvoor heb ik een PC nodig ? - ik ga erop gamen( battlefield 3 e.d) en gewoon dagelijks gebruik zoals internetten en muziek luisteren.
 2. Wat is mijn budget ? - zo rond de 700 euro.
 3. Een merkcomputer of een samenstelling ? - graag een samenstelling.
 4. Ga ik overklokken ? - geen ervaring mee, dus waarschijnlijk niet.
 5. Ga ik later upgraden ? - ja over een tijdje misschien een nieuwe videokaart en wat extra geheugen of een ssd..
 6. Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - voorlopig nog niet denk ik, een ssd heb ik nu nog niet nodig en wilde ik graag later nog erbij steken. als dit mogelijk is dan.
 7. Ga ik zelf assembleren ? - ja.
 8. Heb ik een besturingssysteem nodig ? - nee heb nog windows 7.
 9. Ga ik zelf installeren ? - ja doe ik zelf.
 10. Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - nee niet echt, maar de corsair carbide series 200r lijkt me een mooie en degelijke kast, maar als deze niet echt goed is maakt iets anders ook niet veel uit.
 11. Heb ik nog randapparatuur nodig ? - nee heb ik.
 12. Heb ik specifieke wensen ? - graag een goede voeding zodat ik nog wel kan upgraden later, hoeft niet de beste te zijn gewoon een degelijke.
 13. Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- woon in nederland, geen specifieke winkel.

hoop dat jullie iets voor mij samen kunnen stellen.

alvast bedankt !!

Link naar reactie
Delen op andere sitesDe Corsair Carbide 300R heeft wat betere koelprestaties, maar is ook niet de stilste kast.

Samenstelling:

Zit hiermee wel iets over je budget, maar je krijgt er wel een zeer degelijk systeem voor terug. Gewapend met een Intel Core i3 3450 en GTX 660 Twin Frozr met aangepaste koeling, voldoet dit systeem zeker aan jouw doeleinden. Een 2TB harde schijf, 8GB aan intern geheugen, en uiteraard een DVD-brander ontbreken niet. De samenstelling wordt gevoed door de uitstekende XFX Pro 650W voeding.

Link naar reactie
Delen op andere sites

bedankt voor de samenstelling,

ik vroeg me af of ik een processor koeler nodig had want in de reviews staat dat de processor warm kan worden, ik ga niet overklocken maar vraag het toch maar even voor de zekerheid.

kan de harde schijf misschien wat minder want ik vind 2 tb nogal veel, ik gebruik nooit meer dan 1 en als ik daar geld op kan besparen zou dat een meevaller zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De inbegrepen processorkoeler zorgt er ook voor dat je processor wat langer meegaat, en de verminderde geluidsproductie is natuurlijk mooi meegenomen.

Wat betreft de opslagcapaciteit van de harde schijf, 2TB is echt de standaard nu. Een schijf van 1TB kost amper minder, waardoor het volkomen oninteressant is om een kleiner model te kiezen. :)

Link naar reactie
Delen op andere sites


oke , dan heb ik nog 2 vraagjes,

ik wil graag toch wat minder uitgeven dus ik dacht eraan om inplaats van de gtx 660 een hd 7850 te nemen. Volgens mij is deze ook goed genoeg voor mij. en ik kan later altijd nog upgraden maar kan deze kaart in dit systeem?

kan ik niet beter een voeding nemen met 750 watt, ik zag namelijk de corsair cx750 voor ongeveer hetzelfde geld, misschien is dit een betere keuze ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
 • Nieuwe aanmaken...