Ga naar inhoud

micro sd card


chabreef
 Delen

Aanbevolen berichten

ik heb over een maand een micro sd card gekocht voor mijn samsung tablet. dit heeft altijd gewerkt, tot ik gisteren ineens zag dat mijn tablet het sd kaartje niet meer herkend. We hebben dan geprobeerd om het sd kaartje op een ander toestel uit te lezen, maar het kaartje wordt nergens meer herkend, het wordt niet meer gevonden. Ik heb het kaartje er nooit uitgehaald, het is altijd veilig blijven zitten. Er staan zoveel foto's die ik echt niet kwijt wil, van de meeste heb ik wel een backup maar niet van allemaal. Heeft er iemand een oplossing? Hoe kan dit gebeuren? grts

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag chabreef,

:welkom:

Bedoel je met een ander toestel een PC?

Ga dan eens als het kaartje in de kaartlezer op de PC naar start-> configuratiescherm-> systeembeheer-> computerbeheer-> schijfbeheer.

Is daar het kaartje wel zichtbaar?

hallo, ja we hebben t al geprobeerd op 2 andere laptops en tablets maar het kaartje is nergens meer zichtbaar.

alvas bedankt vor de reactie

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je binnen dit topic verder geen vragen of problemen meer hebt, mag je dit onderwerp afsluiten door een klik op de knop "Markeer als opgelost", die je links onderaan kan terugvinden … zo blijft het voor iedereen overzichtelijk.

Uiteraard kan je in geval van nieuwe/andere problemen steeds weer een nieuw topic openen... ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.