Ga naar inhoud

Wie analyseert je Farbar-logje ?


kape

Aanbevolen berichten

Beste leden,

We hebben opgemerkt dat heel wat leden belangstelling hebben voor het ontleden van logjes. Graag willen we jullie vragen dit over te laten aan onze eigen malware-experten.

Je zal zelf natuurlijk ook wel weten dat een foute fix tot grote problemen met je PC aanleiding kan geven. Vandaar dat we vragen dit over te laten aan mensen met ervaring.

Bovendien willen we als forum vermijden dat zowat iedereen - en dan vooral posters die geen kennis hebben van allerlei malwaretools - zo maar wat beginnen te posten op het logje van anderen. Wij nemen als forum liever geen onnodige risico's. In de rubriek "malware" mogen dus enkel de topic-starter en onze medewerkers berichten plaatsen. Alle andere leden dienen zich in deze rubriek van commentaar te onthouden.

Heb je interesse om toe te treden tot onze groep malwarebestrijders, stuur dan een PB naar KAPE. Wanneer we vaststellen dat je voldoende ervaring hebt, voegen we je mogelijk toe aan onze expertenlijst.

Momenteel kan je binnen ons security-team rekenen op de kwalitatieve hulp van:
 
- Abbs
- Kweezie Wabbit

en
- KAPE

Het PC Helpforum-team.

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • kape wijzigde de titel naar Wie analyseert je Farbar-logje ?
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.