Ga naar inhoud

windows 8.1 pro zwart scherm met cursor


edc

Aanbevolen berichten

Probleem is als volgt:

Na upgrade windows 8.0 pro naar windows 8.1 op mijn desktop doet zich het volgende voor. Bij normale opstart krijg ik heel kortstondig het windows logo te zien. Vervolgens krijg ik een zwart scherm. (In de achtergrond wordt de opstartprocedure verdergezet). Het zwart scherm blijft. De witte muispijl is echter wel zichtbaar. Wanneer ik deze beweeg naar de plaats waar ik normaal mijn pincode invul verandert deze zelfs in een I-beam.

Wanneer ik de computer afleg door kortstondig op de startknop te drukken en vervolgens de computer opnieuw opstart, blijft het probleem.

Wanneer ik echter de computer afleg door de startknop een 10-tal seconden ingedrukt te houden en vervolgens de computer opnieuw opstart, werkt alles normaal en krijg ik dus wel beeld.

aangepast door edc
Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien dat een Update van de hardware drivers het probleem oplost.

Indien een merk PC geef dan merk, model en modelnummer door.

Anders voer je onderstaande uit:

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

525a111b37ea3-Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.