Ga naar inhoud

Welke software behouden ?


loover1

Aanbevolen berichten

Hallo,

Heb o.a. volgende software op mijn laptop geïnstalleerd (naast G Data InternetSecurity 2014) : d7-Technician Tool, CCleaner, WhoCrashed, Glary Utilities 5 PRO, Malwarebytes Anti-Malware, TweakNow PowerPack, Memory Cleaner, PrivaZer, AB Commander Application.

Welke hiervan zou U mij aanraden te behouden (om bijvoorbeeld elke week te laten draaien), welke te verwijderen ?

Dank bij voorbaat voor uw advies.

Vriendelijke groeten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

PC Helpforum moderator bericht:

Beste loover1,

het valt me op dat jij je vraag quasi tegelijkertijd op minimum twee fora hebt gepost.

Met een dergelijke aanpak span je niet enkel nodeloos meerdere paarden voor je kar, maar ga je op den duur ook zelf de bomen door het bos niet meer zien: de tips en de posts gaan mekaar immers overlappen ... aangezien je "hier" je probleem later hebt gepost dan "ginder" gaan we je topic "hier" eventjes on hold zetten, zodat je je "daar" volledig mee op het oplossen van de problematiek kan storten. ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste,

Rare en niet erg beleefde reactie : het is toch evident dat je ook van anderen, indien mogelijk, de mening hierover wil kennen.

Zo kan je de verschillende reacties vergelijken en daarna de, "volgens het buikgevoel" en na gebruik van je hersenen, beste actie ondernemen.

Dus toch graag je "echte" reactie of is dit teveel gevraagd ...

Groetjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo "raar" is deze reactie niet: alle fora werken met "vrijwilligers" die dit geheel in hun vrije tijd doen. Indien je de vraag op meerdere fora post, zet je niet alleen verschillende mensen aan het werk, maar krijg je (vaak) ook adviezen die elkaar doorkruisen. Daarom zetten wij deze opmerking ter info en houden we het topic even "on hold". Zo kan je doorgaan op één forum ... en als je dan nog een "second opinion" wil omdat je "buikgevoel" niet tevreden is met het antwoord, kan je nog steeds overstappen naar forum 2.

Ondertussen heb je al adviezen op een rijtje gekregen op het andere forum. Wat ons betreft is het dus niet nuttig om deze te doorkruisen ... tenzij weer dat "buikgevoel" je zegt dat de adviezen van PC Tuts niet voldoen. Maar over de "kwaliteit" van hun adviezen brengen wij liever geen commentaar uit. Het zijn tenslotte collega's !

aangepast door kape
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.