Ga naar inhoud

draadloos toetsenbord


heroo234

Aanbevolen berichten

hey iedereen

een neef van mij heeft een draadloos toetsenbord gekocht maar dat werkt niet op zijn laptop. op elke andere pc werkt hij wel maar op die laptop niet. het is een toetsenbord van logitech met een usb ontvanger dus ik dacht dat de usb poorten kapot waren maar dat is niet het geval. want allemaal werken ze. de laptop stond wel vol met virussen maar die heb ik opgekuist(http://www.pc-helpforum.be/f163/rsit-logje-nakijken-71495/). iemand nog ideeen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

iemand nog ideeen?

Ja hoor, ik zou beginnen met de ontbrekende gegevens te bezorgen:

* het merk en de volledige type-aanduiding van de laptop

* de volledige type-aanduiding van het toetsenbord

* een link naar een Speccy-logje:

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

Wanneer, tijdens het installeren van Speccy, de optie aangeboden wordt om Google Chrome of Google Toolbar "gratis" mee te installeren dien je de vinkjes weg te halen, tenzij dit een bewuste keuze is.

525a111b37ea3-Speccy.PNG

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.