Ga naar inhoud

Laptop start niet meer op na melding Trojaans paard


Aanbevolen berichten

Vanmiddag liep mijn computer helemaal vast.

Heb hem opnieuw opgestart, en kreeg een melding van trojaans paard.

Mijn McAfee gaf de melding dat ze hem in quarantaine gezet had. Nadat ik hem nogmaals opnieuw opstartte en de pc weer geupdate was, wachtwoord ingevoerd. Maar hij gaf geen reactie meer. Het scherm bleef zwart. Heb hem even laten staan, maar hoorde hem wel geluid maken, dus hij was ergens mee bezig. Maar geen idee met wat, nog altijd geen reactie van mijn laptop.

Iemand een idee hoe ik dit op kan lossen? Vind het vrij vervelend dat ik helemaal niks meer met mijn computer kan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Download 51a5f5d096dae-icon_RSIT.pngRSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op.

Hoe je controleert of je met een 32- of 64-bitversie van Windows werkt kan je hier bekijken.

Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten.

  • Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren.
  • Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue"
  • Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" .

RSIT Logbestanden plaatsen

  • Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\\rsit")
  • Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt).
  • Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.

De handleiding voor het gebruik van RSIT kan je HIER bekijken en we hebben ook nog een instructievideo.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb het geprobeerd te downloaden op een andere laptop, maar die slaat helemaal vast. Ook wanneer ik gewoon de stappen volg zoals bij de uitleg staan. Ben veel te bang dat als ik er te lang mee aan het klooien ga dat deze straks ook helemaal niets meer doet. De andere laptop start inmiddels al niet eens meer op. Heb al contact gezocht met de computerwinkel waar ik hem gekocht heb, aangezien ik geen tijd heb om langs te komen heb ik al meerdere mails gestuurd. Maar hier word tot op heden niet op gereageerd. Maar we houden vol, zodra ik tijd heb om er mee langs of de winkel of iemand anders te gaan ga ik dat gelijk doen. Want ben het wel een beetje zat inmiddels :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vastslaan bij het downloaden van RSIT is een vreemd verhaal ... maar niets is uitgesloten uiteraard. Maar als beide toestellen het niet meer doen, zitten we natuurlijk in een patsituatie en kunnen we - van op afstand - nog weinig uitvoeren. Laat ons in elk geval daarna even weten wat de PC-boer ontdekt heeft bij beide laptops ... want dit is een zeer eigenaardige situatie ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.