Ga naar inhoud

Netwerk controle voor veiligheid


romijo

Aanbevolen berichten

Het is prima dat je mensen waarschuwt voor software waarover jij je bedenkingen hebt. HitmanPro.Alert is echter niet precies hetzelfde als HitmanPro.

Ik heb HitmanPro.Alert geïnstalleerd naar aanleiding van verschillende topics van Maxstar op zijn computerforum PC Web Plus.

 

Vanwege de samenwerking tussen het Belgische PC Helpforum en het Nederlandse PC Web Plus ben ik ervan overtuigd dat in ieder geval Kape op de hoogte is van deze software.

Ik ben dan ook zeer benieuwd naar zijn oordeel over het nut van HitmanPro.Alert.

Link naar reactie
Delen op andere sites

En ik vond het een heel goede vraag, Yannick! Vooral vanwege jouw suggestie om het aan kape te vragen (ik heb hem een PB gestuurd over dit topic). Stegisoft heeft ook een grote kennis op computergebied, maar ik dacht dat hij geen malware specialist was. Sorry wanneer ik daarmee abuis ben.

Ik ben zelf helemaal geen malware specialist, dus ben ik altijd benieuwd wat specialisten als Maxstar, kape en anderen adviseren. Als zij het met elkaar erover eens zijn dat bepaalde software goed is als (extra) bescherming, dan vertrouw ik daarop.

aangepast door porrelaar
Link naar reactie
Delen op andere sites

Beide verhalen kloppen ... in het verleden had Hitman Pro de slechte eigenschap om zonder toelating andere programma's te gebruiken in een eigen structuur. Die tijd is nu voorbij, het ontwikkelen en updaten doen ze nu zelf. Over de kwaliteit hoef je je ook geen zorgen meer te maken. Het programma is bovendien perfect bruikbaar naast een gewoon antivirusprogramma. Waar het vroeger absoluut een negatief advies zou gekregen hebben, is dat nu niet meer het geval ... een aanrader !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een heel simpel antwoord is hier op zijn plaats: met de huidige bescherming moet het OK zijn voor je veiligheid. De afbeeldingen die geplaatst zijn, geven een normaal beeld van de toestand. Bij een permanente update van de beveiligingsprogramma's, kan je - zonder zorgen - weer alle internetbewerkingen uitvoeren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.