Ga naar inhoud

Kan geen enkel programma uitvoeren,installeren of openen.


kukkecrx

Aanbevolen berichten

Hoi ,sinds een tijdje zit een kennis van mij met het probleem dat hij geen enkel programma meer kan installeren.Zelfs een programma openen geeft problemen,alles wat je probeert geeft hetzelfde resultaat,windows media player gaat open.Dit gebeurd dus als je iets download en wil uitvoeren,als je taakbeheer opent,als je google chrome wil openen en ook als je de laptop opstart.Ik heb geprobeerd alle proggs te verwijderen waardoor de player openging maar helaas is het niet opgelost hiermee.Internet explorer kan ik wel openen maar hiermee iets downloaden gaat,het uitvoeren achteraf niet wan dan gaat mediaplayer weer open.Ik heb ook gemerkt dat van die programma's het icoon veranderd is in het windows icoon.Ik ken wel iets van een pc maar vrrag me niet om te programmeren ofzo want zover ben ik nog niet.Alvast bedankt voor reacties en sorry voor eventuele schrijffouten. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Voer onderstaande uit op de computer van je kennis.

 

Download icon_RSIT.pngRSIT van de onderstaande locaties en sla deze op het bureaublad op.

Hier staat een beschrijving hoe je kan kijken of je een 32- of 64-bitversie van Windows heeft.

Dubbelklik op RSIT.exe om de tool te starten.

  • Windows Vista, 7 en 8 gebruikers dienen de tool als "administrator" uit te voeren door middel van de rechtermuisknop en kiezen voor Als Administrator uitvoeren.
  • Vervolgens wordt de "Disclaimer of warranty" getoond, klik vervolgens op "Continue"
  • Wanneer de tool gereed is worden er twee kladblok bestanden geopend genaamd "Log.txt" en "Info.txt" .

RSIT Logbestanden plaatsen


  • Voeg het logbestand met de naam "Log.txt" als bijlage toe aan het volgende bericht. (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden in de map ""C:\rsit")
  • Het logbestand met de naam "Info.txt" wat geminimaliseerd is hoeft u niet te plaatsen. (Dit logbestand wordt enkel de eerst keer bij het uitvoeren aangemaakt).
  • Hoe u een bijlage kunt toevoegen aan het bericht leest u hier.

Bekijk ook de instructievideo.

aangepast door clarkie
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.