Ga naar inhoud

[OPGELOST] Automatisch nummeren in Exel


kurt5

Aanbevolen berichten

Lol

De excell file hangt gelukkig aan dat bericht ;)

Tik dat zinnetje in het eerste blad in in de eerste kolom zowel op kaart 1 als op de onderste. Selecteer een voor een die cel, en trek ze tot heel het einde door waar de kaartjes stoppen. Doe dat hierna ook voor de tweede rij met kaarten.

Op het tweede blad beginnen de formules pas, dus de hele hoop doorvoeren kan je niet doen. Selecteer daarom de volledige rij van je eerste rij met kaarten met die zin op, kopieer die en plak die op het tweede blad op de juiste plaats (dus 2x plakken, op elke rij kaarten eens).

duw control in en scroll wat zodat je (in pagina-overzicht mode) een volledig blad ziet staan op je scherm. Ga nu naar de meest rechtse blad met kaarten, begin daar rechtsonder (dus ook de witte kottekes mee) te selecteren & selecteer volledig terugtot op het eerste blad, zodat je eigenlijk die hele 'rij' bladzijden geselecteerd hebt.

Als dat gedaan is, dan pak je rechtsonderin met dat plusje van "doorvoeren" de boel vast, en trek je het juiste aantal blz naar onder door. Dan gaat dat zinnetje overal staan waar het moet staan.

Als je t je niet zou lukken moet je t maar laten weten, maar die bestanden staan op m'n vaste pc & heb nu m'n laptop dus t zal voor later zijn :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Masters, heb het geprobeerd en het is gelukt (ongeveer). Ik heb het iets anders gedaan zoals je hebt uitgelegd maar het is gelukt. Nogmaals bedankt, zal misschien volgend jaar nog eens hulp nodig hebben om de datum's te veranderen. Bedankt meid

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.