Ga naar inhoud

sql omzetten naar excel


SIDNEY1234

Aanbevolen berichten

Beste forumbezoekers,

 

Het lukt mij op de een of andere manier niet om een SQL file om te zetten naar een excel file. 

Ik ga naar:

--> start

--> gegevensbronnen

--> gebruikers DSN

--> toevoegen

--> De vraag verschijnt: selecteer een stuurprogramma waarvoor u een gegevensbron wilt instellen. Hierbij maak ik de keuze SQL server

--> De gegevensbron geef ik een naam

Vervolgens duw ik op volgende en staat de gegevensbron met zijn desbetreffende naam tussen de gebruikersgegevensprogramma's. 

 

Mijn eerste vraag is: Is het gebruikersgegevensbron nu wel gekoppeld aan het bestand? Ik hoef namelijk in geen enkele stap het bestand te koppelen aan de gebruikersgegevensbron. 

Vervolgens ga ik naar excel --> gegevens --> van andere bronnen --> van sql server

Vervolgens wordt er gevraagd naar een servernaam. Als ik dan de naam invul van de server die ik eveneens heb gebruikt bij de gebruikersgegevensbron krijg ik het kader ''Database en tabel selecteren". Bij tabel is het vlak leeg. Hoe kan ik hier het SQL bestand krijgen.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag SIDNEY1234,

 

Het valt op dat je je vraag op meerdere fora post, lees er even onze forumregels op na om te weten waarom we op PCH geen voorstander van zijn van het gelijktijdig posten vragen op meerdere fora.

Het is uiteraard onze grootste bezorgdheid dat jij zo snel mogelijk tot een oplossing komt, daarom gaat dit topic "on hold" zodat jij je ten volle kan concentreren op de vragen / tips op het andere forum..

 

Succes !

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.