Ga naar inhoud

Outlook 2007 - internetafbeeldingen in email worden niet weergegeven


Bas767

Aanbevolen berichten

Goedendag,

 

Internetafbeeldingen (dus afbeeldingen die linken naar een afbeelding op internet) in mijn emails worden niet (meer) weergegeven. Ik zie enkel het kader met een rood kruisje linksboven. Afbeeldingen die "embedded" zijn in de email worden correct weergegeven. Ik kan niet met de rechtermuisknop op de afbeelding klikken en afbeeldingen downloaden. Wanneer ik met de linkermuisknop op de afbeelding klik wordt ik naar de desbetreffende website geleid.

 

Informatie:

- Ik gebruik outlook 2007, internet explorer 11.

- Outlook > extra > vertrouwenscentrum > vinkje bij "afbeeldingen niet automatisch downloaden" staat uit

- Individuele email > start > editoropties > geavanceerd > vinkje bij "aanduidingen voor afbeelding weergeven" staat uit

- De map voor tijdelijke internetbestanden is correct, groot genoeg en niet vol

- Interessant genoeg, wanneer ik op webmail inlog (op dezelfde account als ik in outlook gebruik), worden de afbeeldingen WEL correct weergegeven

- Ik maak gebruik van een proxyserver (van het bedrijf)

 

Wat kan ik verder nog doen?

 

Alvast bedankt.

 

Bas

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

Aangezien er geen reactie meer komt op dit topic, besluit ik dat het probleem opgelost is en wordt het topic afgesloten ... mocht je het topic willen heropenen, stuur dan eventjes een privébericht naar mij of naar één van de andere teamleden.
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.