Ga naar inhoud

WLM error 3219 sinds gisteren


fiestaboyke

Aanbevolen berichten

Hallo,

 

Ik kan sinds gisteren (of eergisteren, weet het niet meer exact) geen mails meer versturen of ophalen via mijn programma op de pc. Wel via de browser en gsm. als ik windows live mail open krijg ik volgende foutmelding :

 

Voor het account Msn (exvoetballer) kunnen geen berichten verzonden of ontvangen worden.

Serverfout: 3219
Server: 'https://mail.services.live.com/DeltaSync_v2.0.0/Sync.aspx'
Windows Live Mail-fout-id: 0x8DE00005

 

 

Iemand die weet wat er zou kunnen schelen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

wellicht kom je verder met deze tip over uitschakelen van een https-verbinding.

als het gaat om windows live mail (niet via de browser, maar het emailprogramma: je hebt al enige tijd geleden bericht gehad van ms dat binnen afzienbare tijd hotmail-, live- en outlook mailadressen niet meer via deze mailclient benaderd kunnen worden door wijziging van protocols. het zou ook daarmee te maken kunnen hebben  ....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het klopt dat Microsoft bij Windows Live Mail sinds deze week de verbinding tussen de oude Hotmail.com en Outlook.com én het mailprogramma heeft stopgezet. D.w.z. dat je deze berichten nog enkel via de webapplicatie kan lezen en niet meer via je mailprogramma. Lezen via Outlook.com in je browser of een ander mailprogramma installeren is het enige alternatief voor deze beslissing van Microsoft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.