Ga naar inhoud

Verwijderd account terug zetten


Sarinahoogendam
 Delen

Aanbevolen berichten

Door de update naar windows 10 is er iets niet goed gegaan met mijn accounts. Ik had twee accounts, namelijk 'kinderen' en mijn eigen account, 'Sarina' als hoofdaccount. Na de update bleek dat alleen de bestanden van het kinderaccount  overgezet waren. Via windows old gelukkig nog wel mijn bestanden zoveel mogelijk kunnen terug zetten, maar in windows 10 liep alles via het pad 'kinderen' in plaats van direct via mijn hoofdaccount. Dat vond ik heel irritant. Uiteindelijk heb ik het account 'Sarina'  het hoofdaccount dus (dat via het pad /kinderen/) liep verwijderd, nadat ik de bestanden had overgezet op een nieuw account 'Sarina Hoogendam'. Helaas bleek daarna alles weg te zijn, het account 'Sarina Hoogendam' was leeg en voor 'Sarina' had ik geen rechten meer.  Uiterste noodgreep gedaan en systeemherstel ingezet. Helaas na herstel nog steeds mijn hoofdaccount kwijt, Kan ik mijn oude account nog weghalen?

 

Groetjes, Sarina.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Welkom op PCH-forum. :welkom:

 

Vrij ingewikkeld verhaal.

Laten we hier eens mee beginnen. Klik met de rechter muisknop op het START-icoon en kies achtereenvolgens: Configuratiescherm / Gebruikersaccounts / Accounttype wijzigen.

Maak er met het knipprogramma een afbeelding van, die kan je dan in je volgend bericht hier in je topic plaatsen.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.