Ga naar inhoud

Probleem met Windows Update


Aanbevolen berichten

Beste specialisten,

 

Momenteel zit ik met het volgende probleem: Het is onmogelijk om mijn Windows te updaten. Mijn PC-problemen begonnen met uitvallen met een blauw scherm (dit leek te gebeuren op het moment dat ik websites met Flashelementen bezocht), na wat geklooi met terugzetten naar herstelpunten waren de problemen ogenschijnlijk opgelost, todat Windows Update niet meer werkte. 

 

Na heel wat Fix it tools van Windows zelf geprobeerd te hebben, heb ik mijn laptop opnieuw geïnstalleerd, zonder resultaat helaas. Momenteel laat ik mijn computer al drie volle dagen naar updates zoeken, zonder resultaat. Dit zijn de klachten:

Eerst gaf hij aan dat er updates waren, downloaden lukte echter niet.

Nu vindt hij gewoon geen updates meer, blijft maar zoeken.

Tijdens het volgen van een herstelproces kreeg ik foutcode: 0x80070002

 

Verder heb ik Adwarecleaner, Hitman Pro, Superantispyware en Malewarebytes laten draaien, allen zonder bevredigend resultaat. Ik ben momenteel ten einde raad, hopelijk komen deze klachten jullie bekend voor en hebben jullie enig idee in welke hoek de oplossing gezocht moet worden.

 

Alvast hartelijk bedankt voor de moeite :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 27
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Dat is gelukt. Na het herstarten kreeg ik de melding om updates te zoeken, dat vervolgens gedaan en ik moest de pc opnieuw opstarten. Er gebeurde ogenschijnlijk niks en nu ben ik op het punt dat hij al enkele minuten updates aan het zoeken is. Ik zal zo snel mogelijk melden als hij updates gevonden heeft, maar ik heb het gevoel dat hij hetzelfde doet als eerst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

klein half uurke is soms niet voldoende - updates + installatie vraagt in sommige gevallen meer tijd.

Maar wat is 'nog niks veranderd' ? Nog dezelfde klachten als in je openingspost? (want dan is er toch meer aan de hand)

 

edit: we hebben het hier toch over windows 10?

aangepast door Passer
Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor het meedenken in ieder geval.

 

Dit is het beeld dat ik constant te zien krijg, heb nu ook een update handmatig gedownload (Te zien in de popup):

aa659e5266178c782da516f4c2e8f650.png

 

Verder heb ik nog een vraag. Aangezien een virus de oorzaak kan zijn van het niet werken van Windows Update zat ik met het volgende. Ik heb mijn belangrijke bestanden met het opnieuw installeren van Windows op een externe harde schijf opgeslagen en mijn telefoon met de laptop verbonden (Het betreft een iPhone). Moet ik me zorgen maken om beide apparaten of kan ik deze zonder problemen blijven gebruiken en op andere laptops en pc's aansluiten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.