Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


frodo1984

beeldscherm wazig (na update?)

  Aanbevolen berichten

  Toen we onze computer vandaag na een tijdje weer aanzetten, bleek ineens het scherm precies uitgerokken en wazig, vager te zijn. Ik heb me al suf zitten zoeken op internet maar vind niet meteen een oplossing. Iemand die me hiermee kan verder helpen? De pc heeft er wel lang gedaan om op te starten omdat er updates bezig waren. Kan dit de oorzaak zijn? Ik heb de updates van vandaag proberen te verwijderen maar dat heeft ook niet geholpen... Systeemherstel is blijkbaar ook al geen optie. Iemand een idee? 

   

  Ik hoop dat de printscreen al wat duidelijk maakt?

   

  image.thumb.png.9f4e06f6db6a706e81979551b9289bad.png

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Het enigste wat ik weet dat zou kunnen helpen: haal de kabels eens uit je scherm (en videokaart) en plug ze terug in. Soms helpt dit - zelfs al ben je al een jaar niet aan die kabel geweest. Als het niet betert ermee: doe hetzelfde eens met je videokaart: eruit halen en terug inpluggen.

  (als het tenminste over een PC gaat)

   

  en anders moeten anderen ter hulp snellen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.