Ga naar inhoud

Action Required -Mail Closure ... - ernstig nemen?


Theo2602
 Delen

Aanbevolen berichten

IS DIT EEN ERNSTIG BERICHT????

 

Action Required -Mail Closure Alert

Mail Deactivation

We have received a request from you to delete your account, your account will be removed from the site shortly and will be permanently deleted within 7 days .

(Note: Please ignore this message if the request was from you, If you wish to cancel this request, do so immediately by verifying your details.)

 

(even je titel wat aangepast - Passer)

aangepast door Passer
Link naar reactie
Delen op andere sites


Dit lijkt mij een phishing mail. Niet verzonden door het bedrijf waar jij een e-mailaccount hebt, maar door een bedrieger/crimineel.

De bedrieger hoopt dat jij op een link in die e-mail klikt. Daarna kom je op een nagemaakte website terecht die heel erg lijkt op de website van jouw e-mailprovider.

Je zult dan in moeten loggen met je e-mailadres en wachtwoord. Daarna krijg je de melding dat alles oké is. Maar intussen heeft de bedrieger dan jouw e-mailadres en wachtwoord te pakken.

 

Dus NIET klikken op een link in die e-mail!

Over wat voor e-mailaccount gaat deze mail zogenaamd? Micosoft, Yahoo, een andere?

Kijk niet alleen naar de naam van de afzender, maar vooral naar het e-mailadres van de afzender. Dat is vaak een fantasie adres.

 

Hier wat meer info (wel in het Engels) over deze praktijken: http://www.hoax-slayer.net/de-activation-request-phishing-scam-email/

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...