Ga naar inhoud

Action Required -Mail Closure ... - ernstig nemen?


Theo2602

Aanbevolen berichten

IS DIT EEN ERNSTIG BERICHT????

 

Action Required -Mail Closure Alert

Mail Deactivation

We have received a request from you to delete your account, your account will be removed from the site shortly and will be permanently deleted within 7 days .

(Note: Please ignore this message if the request was from you, If you wish to cancel this request, do so immediately by verifying your details.)

 

(even je titel wat aangepast - Passer)

aangepast door Passer
Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit lijkt mij een phishing mail. Niet verzonden door het bedrijf waar jij een e-mailaccount hebt, maar door een bedrieger/crimineel.

De bedrieger hoopt dat jij op een link in die e-mail klikt. Daarna kom je op een nagemaakte website terecht die heel erg lijkt op de website van jouw e-mailprovider.

Je zult dan in moeten loggen met je e-mailadres en wachtwoord. Daarna krijg je de melding dat alles oké is. Maar intussen heeft de bedrieger dan jouw e-mailadres en wachtwoord te pakken.

 

Dus NIET klikken op een link in die e-mail!

Over wat voor e-mailaccount gaat deze mail zogenaamd? Micosoft, Yahoo, een andere?

Kijk niet alleen naar de naam van de afzender, maar vooral naar het e-mailadres van de afzender. Dat is vaak een fantasie adres.

 

Hier wat meer info (wel in het Engels) over deze praktijken: http://www.hoax-slayer.net/de-activation-request-phishing-scam-email/

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.