Ga naar inhoud

Veranderen Wachtwoord


Amonra
 Delen

Aanbevolen berichten

Te vroeg gejuicht , Het wacht woord van Upc-mail verandert en dat werkt, kan weer mails versturen. Maar na het veranderen van het wachtwoord van gmail krijg ik bij het versturen van een testmail met g-mail naar Upc-mail het volgende bericht: er is een fout opgetreden bij verzenden van e-mail .Ontvangende e-mail adres bestaat niet. Controleer bericht Ontvanger en probeer opnieuw. Ook lukt het mij niet om het Wachtw. van Msn mail te veranderen. Ik krijg dan Hotmail / Outlook dus ben ik het boekie even zoek.

 

please help.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zegt niks hoe je dat doet?

Met welk mail programma doet u dat?

Wachtwoord veranderen heeft totaal niks te maken met verzenden of ontvangen van mails.

Ik vermoed dat mailadres dat je wilt versturen foutief is.

Als je mail programma gebruikt dan kan je eens op uw webmail eens testen of mailadres wel klopt door daar te verzenden.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kreeg een geschreven brief van Ziggo over de Blokkade van mijn -- @upcmail.nl dat er spam wordt verstuurd wat via Webmail van Ziggo of via een SSL-verbinding.

Mij wordt gevraagd het wachtwoord voor van mijn e-mailaccount en het wachtwoord voor Mijn Ziggo te veranderen. Heb ik gedaan en dus ook mijn wachtw. van               -- @gmail.com. veranderd , daarna een test mail met g-mail naar --@Upc-mail gestuurd met het genoemde resultaat. Met --@upcmail kan ik nu wel een mail versturen dus is er iets mis met Gmail.  De blokkade van Upcmail is opgeheven.

aangepast door Amonra
item vergeten
Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...