Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.  Aanbevolen berichten

  Kan er mij iemand uitleggen voor wat ONEDRIVE nuttig is? Ik heb dat ooit geprobeerd, omdat ik dacht dat, als je een bestand ergens veranderde, dat automatisch in onedrive zou aangepast worden. Bedoeling was

  om bestanden die ik, naargelang waar ik mij bevind, op desktop of laptop gebruik langs ONEDRIVE te bereiken. Nu doe ik dat met een USB stift, maar soms vergeet ik die! Dus dacht ik, ik schrijf die bepaalde bestanden weg in ONEDRIVE, dan kan ik ze langs beide computers bijwerken en gebruiken. Maar dan moet ik even goed, de bestanden telkens naar de computer wegschrijven!

  Nogal warrige uitleg, maar ik hoop dat iemand die ONEDRIVE (of andere cloud) gebruikt, mij zal begrijpen.

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Online cloud zoals OneDrive is handig en niet handig.

  Je hoeft er eigenlijk niks voor doen.

  Gebeurd automatisch dat afbeelding, documenten naar OneDrive gaat.

  Nadeel ervan is als je op uw PC wegdoet dan is dat ook weg bij OneDrive.

  Dat vind ik eigenlijk raar dat men zo doet.

  Ik zou OneDrive gebruiken maar maak ook een backup naar externe harddisk of usb-stick

  Dat moet je trouwens altijd doen want je hebt nooit de garantie dat het blijft bestaan, zelfs als je ervoor betaald.

  Dat is in verleden meerdere keren gebeurd.

   

   

   

   

  aangepast door stegisoft

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    12

  Bedankt. Voor mij mag het dicht. Ik heb wel nog niet gemerkt dat ik afbeeldingen automatisch op Ondrive zie. Misschien is dat mobiel zo, als men een foto maakt? Maar daar ga ik Obedrive niet installeren.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.