Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.DeeWee

Nitro Reader opent niet meer

  Aanbevolen berichten

  Beste,

   

  Als ik een PDF wens te openen met Nitro Reader, dan lukt dat niet meer.  Enkel het logo verschijnt in de taakbalk, maar ik krijg geen Pdf-bestand te zien.

  Ik heb al geprobeerd om het bij te sturen via Instellingen, maar dat lukt ook niet.  Ik kan niet doorklikken op het bewuste programma.  Verwijderen lukt ook al niet en een nieuwe versie er over heen zetten, lukt evenmin.

   

  Enkele weken terug had ik hetzelfde probleem met "Foto's" van Windows 10, en met "Knipprogramma" van Windows 10.  Toen kon ik het herstellen via de Instellingen - Apps.

   

  Nu lukt het dus niet meer.  Naast Nitro Reader gebruikt ik ook nog Adobe Reader.  Maar ik wil toch graag een tweede PDF-Reader kunnen gebruiken.

  Hoe kan ik Nitro Reader terug bruikbaar maken.
  Tweede vraag: als het niet lukt om Nitro Reader te herstellen, welke tweede Reader kunnen jullie mij aanraden ?

   

  Mvrgr,

   

  Dirk

   

   

  1481219239_NitroReader.JPG.3898e5e671d39bb20cf72a0b78921ee1.JPG

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Ik zou de computer opstarten in Veilige modus: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/12376/windows-10-start-your-pc-in-safe-mode

   

  En dan een nieuwe poging wagen om Nitro Reader te verwijderen.

   

  Wanneer je naast het zware Adobe Reader (die heet tegenwoordig voluit: Adobe Acrobat Reader DC) een tweede PDF reader wilt hebben, dan zou je kunnen kiezen voor een zeer lichte PDF Reader. Een van de allerlichtste PDF readers is Sumatra PDF: https://www.sumatrapdfreader.org/free-pdf-reader.html

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites
 • Topicstarter
 •    1

  Bedankt voor je hulp.  Verwijderen in Veilige Modus lukt ook niet.  Maar, hoe het komt weet ik ook niet, maar het programma werkt weer normaal.   Dus hij opent weer normaal.

  Ik onthoud je tip van Sumatra voor later.  Bedankt.

   

  Mvrgr,

   

  Dirk

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.