Ga naar inhoud

Synchronisatie agenda Outlook voor Office 365 via Itunes met Iphone 7


pmaris
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo,

ik wil graag één van mijn Outlook-agenda's (mijn professionele, niet mijn privé-agenda) synchroniseren met mijn IPhone 7 via ITunes. Ik werk met Outlook voor Office 365. Als ik in ITunes op het icoontje van mijn IPhone druk en dan Instellingen - Info, krijg ik het scherm om agenda's te selecteren (zie bijlage). Aangezien ik niet alle agenda's wil synchroniseren, wil ik de optie "geselecteerde agenda's" aanvinken, maar dat lukt dus niet. Iemand enig idee hoe dat komt? Een andere vraag: kan je ergens instellen in welke richting de synchronisatie moet verlopen (van desktop naar IPhone, van IPhone naar desktop of beide richtingen)? Ik herinner me dat je dat in een vroegere versie van ITunes (meerder jaren geleden) kon kiezen. Is dat nog zo? Alvast hartelijk dank voor eventuele tips.

Met vriendelijke groeten,

Paul

 

Itunes.JPG

Link naar reactie
Delen op andere sites


 Delen

 • Welkom op PC Helpforum

 • Leden statistieken

  • Aantal leden
   40.272
  • Meeste online
   1.765

  Nieuwste lid
  Becca
  Registratiedatum
 • Gerelateerde inhoud

  • Door Apachke
   Hallo,
   wanneer ik mails verstuur en/of beantwoord via mijn mobiel, verschijnen deze niet in de map "verzonden items" op mijn laptop.
   Omgekeerd werkt alles perfect.
   Mailaccount is geconfigureerd als IMAP en outlookversie via microsoft365.
   Als ik ga kijken in de IMAP-mappen, staat er ook maar 1 map verzonden items, dus zou in principe allemaal daarin moeten komen.
   groeten
  • Door KthrineS
   Halle allemaal
    
   Hopelijk kunnen jullie me verder helpen met dit probleem ... Ik heb het internet al afgezocht en vind gewoon niet wat ik nog kan doen. 
   Gisteren kreeg ik via mijn hotmail-adres plots een e-mail van het Microsoft-accountteam met een beveiligingswaarschuwing. Iemand anders zou mogelijk toegang gehad hebben tot mijn account en nu moest ik mijn identiteit bevestigen met een beveiligingsvraag en mijn wachtwoord wijzigen. In het begin vond ik dat wat vreemd en ben ik gaan googlen of dit wel 'echt' was. Maar ondertussen kreeg ik ook een smsbericht met dezelfde boodschap en een twee e-mail met dezelfde boodschap. Toen ik mij wilde inloggen op mijn e-mailadres moest ik effectief mijn identiteit bevestigen via een verificatiecode die naar mijn gsmnummer verstuurd werd. Dit lukte allemaal en ik gaf de code in, maar hierna lijk ik een 'fout' scherm te krijgen waar gewoon mijn e-mailadres op staat. Het is gewoon een blanco scherm met de lay-out van microsoft en mijn e-mailadres. Ik kan dus niet verder naar het beantwoorden van die vraag of het wijzigen van mijn wachtwoord. Iemand enig idee wat ik kan doen of hoe dit komt?
    
   Na wat googlen heb ik gezien dat ik mijn account kan herstellen, maar ik krijg steeds het bericht dat ze onvoldoende gegevens hebben om mijn identiteit te herstellen. Ik kan via mijn gsm nog in mijn mailapp naar de laatst verstuurde mails en ontvangen kijken, (dit is een vraag die ze stellen) dus ik vraag me af wat ik nog moet invullen om te bewijzen dat het effectief mijn account is?! Ik kan alles nog bekijken in de app, maar ontvang natuurlijk geen e-mails meer.
    
   Alvast bedankt voor de hulp ...
  • Door spike666
   Hallo,
    
   Mijn pc is onlangs gecrasht. De harde schijf werkte totaal niet meer.

   Hij werkte met windows 7 en outlook2010.
   In outlook had ik een aantal archiefmappen waarin emails gesorteerd en bewaard werden. Ook de agenda werd ingevuld (en loopt terug tot 2003). 
   Normaal maak je een pst bestand om te exporteren (backup) naar een externe harde schijf.
   Om een of andere reden is de laatste backup niet gemaakt en is de vorige verdwenen van de externe hd.
   Probleem dus.
    
   Na datarecuperatie heb ik een lijst aan bestanden van de gecrashte schijf. 
   Kan ik daarmee iets aanvangen, hoe ga ik te werk, waarnaar ga ik op zoek?
    
  • Door t.d.
   Hallo,
    
   ben een backup aan het maken van mijn computer (pc met windows 10) en heb een probleempje met mijn itunes bibliotheek.
    
   Ik heb mijn itunes media folder in het verleden al regelmatig gekopieerd en heb nu exact hetzelfde gedaan.  Maar als ik nu ga kijken vind ik wel de hele folderstructuur terug, maar als ik verder doorklik zijn alle folders zogezegd leeg. maar als ik dan via eigenschappen ga kijken, komt de grootte van de folder wel overeen met mijn hele bibliotheek.
    
   lijkt wel alsof de bestanden verborgen zijn of zo? iemand een idee hoe ik die mp3-bestanden terug zichtbaar kan maken?
  • Door ynory1
   Graag had ik begrepen hoe het werkt. Ben beetje PC leek, dus graag antwoord in mensentaal. 😁
   Even uitleggen:
   Heb desktop (Win10) met OneDrive erop. Ik heb een aantal bestanden van de pc naar die drive gekopieerd. Op mijn tablet (Win10) staat eveneens OneDrive en vind ik dus die bestanden ook terug. Idem op mijn smartphone (Android).
   Indien ik nu 1 bestand bewerk op pc (dit bestand staat ook in OneDrive) en ik sla dat bestand op op de pc dan verandert er niets aan dat bestand in OneDrive. Dat blijft dus onbewerkt. Blijkbaar begrijp ik OneDrive verkeerd of wat? 
   Of mag ik alleen bestanden bewerken die in OneDrive zijn opgeslagen? Maar 't is wel de bedoeling dat die ook op mijn pc blijven bestaan en mee aangepast geraken.
   Ik snap het niet.
   Hopelijk is het wat duidelijk wat ik hier vraag?
   ALvast al bedankt voor de hulp!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...