Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


ghelsing

Kan geen Email verzenden als ik op een andere locatie ben

  Aanbevolen berichten


  Het gaat om het e-mailaccount dat je gebruikt in Incredimail. Als dat een e-mailadres is dat je gekregen hebt van je internetprovider, bijvoorbeeld eindigend op @kpnmail.nl of @ziggo.nl, dan is het normaal dat je alleen mails kunt verzenden wanneer je thuis bent.

  Lees hier waarom dat zo is: https://www.seniorweb.nl/artikel/buitenshuis-mail-versturen

  In dat artikel worden ook oplossingen genoemd. Het eenvoudigst is om gebruik te maken van webmail van je provider wanneer je op een andere locatie bent en e-mails wilt versturen.

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.