Ga naar inhoud

W10 Pro of Home


Theo2602

Aanbevolen berichten

Ik heb W10 pro op mijn desktop en laptop, mijn vrouw op haar laptop W10 Home. Ik kan nergens een verschil ontdekken. Langs Google gezocht, en het enige dat ik versta van de verschillen is dat de ene max 250 GB ram kan hebben de andere 2TB, voor wie dat belangrijk is, snap ik niet. Nu dus mijn vraag: is er één verschil dat voor de gewone gebruiker belangrijk is?

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

https://www.microsoft.com/nl-be/windows/compare

 

Deze geeft al iets meer uitleg bij sommige dingen die de Home niet heeft: https://www.coolblue.be/nl/advies/windows-10-home-vs-pro.html

 

Wat voor jezelf kiezen? Deze kiest voor de Pro, maar lees even de motivatie:  https://computerworld.nl/software/88925-5-redenen-om-voor-windows-10-pro-te-kiezen

 

(ps: zelf heb ik voldoende aan de Home)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat eerste had ik gelezen, maar ik snap de dingen die verschillen niet.

Het tweede legt nog eens uit wat die verschillen zijn, maar daar was niets bij dat voor mij belangrijk is.

Maar ik meen wel begrepen te hebben dat er geen enkele reden is om mijn vrouw haar laptop te updaten.

 

 

 

 

     
     
     
     
     
Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt, dit mag dus dicht. Ik heb niet doelbewust voor mijn desktop en laptop voor PRO gekozen, maar ik gebruikte op mijn desktop W7 pro, en dat maakte waarschijnlijk dat de update naar W10 automatisch PRO was. Mijn laptop heb ik 2de hands gekocht met PRO er op. Mijn vrouw haar laptop was nieuw en dan blijkt er altijd HOME op te staan.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.