Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Vriendelijk verzoek: whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker.

Beste bezoeker. Je ziet deze tekst omdat een adblocker, plugin of andere software onze advertenties blokkeert. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties. Vandaar een vriendelijk verzoek: whitelist onze site zodat we jullie gratis verder kunnen helpen. Klik hier om te lezen waarom en hoe je kunt whitelisten.geurer

Topic verwijderen hoe.

Aanbevolen berichten

Op welke manier is het mogelijk wijzigingen aan te brengen in een bestaand topic?

Is het ook mogelijk om een zelf ingediend topic te verwijderen?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Nadat je een bericht gepost hebt, heb je nog 5 minuten de tijd om je bericht te bewerken. Daarna verdwijnt de knop Wijzig die onder je bericht staat:

 

5c6579c523753-de_knop_Wijzig_op_PCH.png

 

Het is voor een gewoon lid niet mogelijk om een eigen topic te verwijderen. Dat is voorbehouden aan de leden van het PCH team. Wanneer je wilt dat jouw topic verwijderd wordt, dan kun je in dat topic zelf vragen om het topic te sluiten of te verwijderen. Geef dan wel aan waarom je dat wilt.

Wanneer je nog iets wilt toevoegen aan een bericht nadat de bewerkingstijd verlopen is, zul je onder dat bericht een nieuwe reactie moeten plaatsen.

 

Voordat je klikt op de knop Reactie toevoegen moet je eerst je post nalezen. Alles in orde? Geen typefouten? Alles vermeld wat vermeld moest worden? Dan pas klikken op de knop Reactie toevoegen.

Wil je liever eerst weten hoe jouw post eruit komt te zien, klik dan eerst op de knop Voorbeeld, die in de knoppenbalk boven het reactievenster staat:

 

5c657691e6000-de_knop_Voorbeeld_op_PCH.p

 

Ziet je post er goed uit, dan klik je daarna op de knop Reactie toevoegen.

 

Je hebt eerder vandaag een topic met de titel first.exe geplaatst in het onderdeel Windows: https://www.pc-helpforum.be/topic/71819-firstexe/?tab=comments#comment-562846

Dat moet niet first.exe zijn, maar FRST.exe. Bovendien zegt dat niets over jouw probleem. In de titel moet je kort aangeven wat jouw probleem is.

 

Het programma FRST.exe (Farbar Recovery Scan Tool) wordt meestal gebruikt in opdracht van security helpers, wanneer gedacht wordt aan malware.

Wanneer jij last denkt te hebben van malware, dan had je je vraag beter kunnen posten in het forumonderdeel Bestrijding malware & virussen: https://www.pc-helpforum.be/forum/25-bestrijding-malware-virussen/

 

Moet jij nu opnieuw een topic aanmaken over FRST.exe, en dan op de juiste plaats? Nee, een lid van het PCH team zal jouw topic over FRST.exe wel verplaatsen naar het juiste forumonderdeel.

Ik verbaasde me eerlijk gezegd wel over dat topic. Ik zou verwachten dat je niet alleen de logbestanden van FRST.exe plaatst, maar ook de reden aangeeft voor het gebruik van FRST.exe. Waar heb je last van? Wat zijn de symptomen? Die symptomen kun je nu in een tweede reactie nog toevoegen aan dat topic. Dat maakt het duidelijker voor de security helpers waar ze naar moeten zoeken.

aangepast door porrelaar
typo

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in


Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.