Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Passer

Adobe photoshop elements

Aanbevolen berichten


Nou, dat leek me wel wat. Ik heb zelf Photoshop Elements 2018. De tutorials gaan over de nieuwste versie: 2019, maar er zit weinig verschil tussen die twee versies.

Ik vond de procedure wel vrij ingewikkeld. Eerst moet je een account aanmaken bij thesoftware.shop. Dat blijkt dan een appsumo account te zijn.

Dat aangemaakte account moet geverifieerd worden. Oké, dat snap ik en heb ik gedaan. Daarna lijkt het gelukt, maar hoe kom je dan bij die video's? Daarvoor moet je op zoek naar de redemption instructions. En ja, dat was voor mij even zoeken. Die instructies zagen er zo uit:

 

5cdffdf57bed4-redemption_instructions.pn

 

Daarbij moet je dus weer een ander account aanmaken voor de website https://streamskill.com/courses

Ook dat account moet weer geverifieerd worden.

En als dat ook gebeurd is, dan krijg je een e-mail met daarin de knop Access course.

 

5cdfff4cabd75-access_course.png

 

Klik op die knop en je kunt beginnen met de cursus. Poeh...

 

En dan is de cursus natuurlijk in het Engels. Je moet daarvoor wel voldoende kennis van de Engelse taal hebben.

Wie onvoldoende kennis van de Nederlandse taal heeft, zit constant op zijn scherm te zoeken naar de juiste knop in zijn Nederlandse versie van PSE 2019.

Heb je liever een Nederlandse handleiding, dan kun je als beginner vooruit met deze handleiding voor een oudere versie van Photoshop Elements: http://www.gratiscursus.be/photoshop_elements/

Nee, dat zijn geen video's, maar er staan wel veel verduidelijkende afbeeldingen in die cursus.

 

Nog wat andere tips:

Heb je Adobe Photoshop Elements 2018 , maar heb je geen zin in het moeten aanmaken van maar liefst 2 nieuwe accounts om toegang te krijgen tot die videocursus, dan kun je klikken op de volgende link:

https://helpx.adobe.com/pdf/photoshop-elements_reference.pdf

Gratis informatie van Adobe zelf, maar wel in het Engels.

 

Heb je Adobe Photoshop Elements 2019 en wil je informatie van Adobe zelf in het Nederlands, dan klik je op de volgende link: https://helpx.adobe.com/nl/photoshop-elements/user-guide.html

 

In beide handleidingen staat een overvloed aan informatie.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...