Ga naar inhoud

Excel beveiliging werkt niet op telefoon?


MamaMarije

Aanbevolen berichten

Beste allemaal,

 

Voor mijn werk heb ik een Excel-declaratieformulier ontwikkeld wat beveiligd is met een code. Dit werkt dusdanig dat collega's alleen bepaalde cellen kunnen gebruiken om hun uren en kosten in te voeren en dan komt er automatisch onderaan een uit te betalen bedrag te staan. Dit werkt prima, ware het niet dat we er achter zijn gekomen dat deze beveiliging wel werkt op onze laptops, maar niet als we het bestand openen op een telefoon. Dan kan ik ineens alle cellen weer wijzigen, ook de formulecellen. Het is natuurlijk niet handig als iedereen zijn eigen salaris in kan voeren.

 

Ik hoop dat iemand van jullie me hiermee kan helpen.

Alvast bedankt!
Groet,

Marije 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok, dankjewel voor jullie reacties. Voorlopig dus geen waterdichte oplossing hiervoor. Ik wacht even af of iemand een optie heeft om het op te lossen en in de tussentijd is het dus belangrijk om alle declaraties extra goed na te blijven lopen.

 

Thanks again!

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.