Ga naar inhoud

Is dit veilig


bernard

Aanbevolen berichten

https://www.floryday.com/?admitad_uid=0a4bcd2e9c312edae92408271554bfea&utm_medium=cpc&utm_source=admitad

 

Misschien een vraag die eigenlijk nooit gesteld wordt , maar ik waag het er op.

Mijn vrouw kwam toevallig een site tegen met naar haar idee leuke kleding .

Maar ik twijfel , of dit wel een veilige site is , met het hoog op : betalingen , en retour doen , enz.

Kan iemand van jullie ons hier mee helpen ?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is een Chinees bedrijf, met de hoofdvestiging in Hongkong. Zie hier: https://customercarecontacts.com/contact-of-floryday-customer-service/

 

Op de website van Floryday.com staat het volgende:

floryday is een online winkel met het laatste in mode en accessoires voor dames.



Geregistreerd in London, Verenigd Koninkrijk, wordt floryday via onze overzeese magazijnen en schepen naar meer dan 100 landen gedistribueerd.

Bron: https://www.floryday.com/about-us.html

 

Maar volgens Whois is de website geregistreerd in de Verenigde Staten: http://whois.domaintools.com/floryday.com

 

Is het een veilige website, vraag jij je af. Tja, je kunt met Google zoeken op: Is floryday.com safe

Dan kun je zelf verder klikken op de resultaten.

Houd je het liever bij Nederlands? Dan zoek je met deze zoekstring (klik op de onderstreepte woorden): is floryday een betrouwbare website

 

Denk eraan dat gunstige recensies gekocht kunnen worden door bedrijven.

Denk er ook aan dat mensen eerder geneigd zijn om een slechte recensie te schrijven dan een goede. Wanneer alle bestellingen correct geleverd zijn, dan nemen mensen vaak niet de moeite om een recensie te schrijven. Dat doen ze wel wanneer er verkeerde kleding was geleverd, of kleding van een slechte kwaliteit of wanneer het retour sturen van de kleding erg moeilijk ging.

Floryday.com lijkt klagers geld te bieden (of geld terug voor hun aankoop) wanneer ze een slechte recensie over het bedrijf hebben geschreven. Natuurlijk op voorwaarde dat ze in ruil voor het geld die slechte recensie verwijderen.

Zie daarvoor deze website van Trustpilot waar klanten recensies schrijven over tal van bedrijven: https://nl.trustpilot.com/review/floryday.com

Daar staat het volgende:



Trustpilot has been notified that this business has offered refunds contingent on the removal of negative reviews on Trustpilot. This behavior contravenes our guidelines as it might have a misleading impact on the TrustScore and consumers.

The manipulation of reviews is a threat to consumers and businesses and we take it very seriously. We'll continue to safeguard the integrity of our community by fighting attempts to game the system, and we'll inform our users when we uncover deliberate attempts to cheat. You can read more on www.trustpilot.com/trust."

The company is already on minimum tier

 

Vertaald met Google Translate wordt dat ongeveer het volgende:

"Trustpilot heeft een melding ontvangen dat dit bedrijf restituties heeft aangeboden die afhankelijk zijn van het verwijderen van negatieve beoordelingen op Trustpilot. Dit gedrag is in strijd met onze richtlijnen omdat het een misleidende invloed kan hebben op de Trustscore (vertrouwensscore) en consumenten.

Het manipuleren van beoordelingen is een bedreiging voor consumenten en bedrijven en we nemen het zeer serieus. We blijven de integriteit van onze community beschermen door pogingen om het systeem te belazeren te bestrijden en we zullen onze gebruikers informeren wanneer we opzettelijke pogingen om vals te spelen ontdekken. U kunt meer lezen op www.trustpilot.com/trust. "

Het bedrijf heeft al een minimumniveau"

 

Op Trustpilot zie je echter ook tal van positieve recensies over Floryday.com. Ik heb zelf nooit wat besteld bij die website. Ik kan dus zelf geen oordeel vellen over de kwaliteit van de kleding, of over het proces van retourneren van niet goed passende kleding. Lees de recensies op verschillende websites. Als je met Engelse zoektermen zoekt, dan zul je meer recensies vinden. Beslis daarna zelf of je in zee wilt met deze Chinese firma.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.