Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


martin40

Inloggen Gmail

  Aanbevolen berichten

  Ik heb twee Gmail accounts. Tot eergisteren kon ik deze beide zien als ik opstart maar ergens is er nu iets mis omdat ik ze bij opstarten niet meer zie. Moet nu dus steeds the accountnaam geven om in te kunnen loggen. Hoe kan ik de accounts weer zichtbaar krijgen zodra ik inlog bij Gmail? Was ik maar veel jonger dan zou ik het waarschijnlijk wel weten Maar goed daar is dit forum weer voor.

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  ik neem aan dat je gmail bereikt via een browser op je pc.

  je hebt vrijwel zeker iets ingesteld mbt de geschiedenis.

  dus ga in de instellingen van je browser op zoek naar de geschiedenis (meestal bereikbaar via ctrl+h) en regel dat niet iedere keer de geschiedenis wordt gewist.

  kan ook dat je een programma als ccleaner hebt geïnstalleerd, en zodanig hebt ingesteld dat bij ieder uit-/aanzetten van de pc de geschiedenis wordt gecleaned.

  zijn beide opties niet van toepassing, dan moet je meer info geven zoals besturingssysteem en op welke wijze je gmail benadert 

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites


  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...

  Belangrijke informatie

  We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.