Ga naar inhoud

browsers traag


fonzie53

Aanbevolen berichten

Moderator vroeg mij hier het probleem van de browsers te beschrijven. die in een andere topic staan op dit forum. we hebben verschillende dingen gedaan zoals ZHPCleaner  gisteren heb ik weer een ZHPCleaner gedaan en er werden problemen gevonden...wat ik raar vind want ik heb niets anders gedaan dan wat ik normaal doe zeg maar. Ik merk wel dat het aan mekaar kleven van schrijven(waardoor er letters weg blijven niet meer gebeurt. Het systeem geeft wel aan dat de schijf vol zit etc...wat ook vreemd is een jaar of zo geleden een nieuwe schijf naast de oude geplaatst, maar binnen een paar maande was dat melldingsprobleem er en in de andere topic heeft men zo goed mogelijk geholpen, maar dat probleem is blijven bestaan. Echter bij het opschonen met virus scanner van NOD32 was er wat gevonden en ja het lijkt nu alleemaal schoon. maar waarom de melding nog en dat de browsers iets minder snel zijn. Ik hoop dat ik enigszins een beetje duidelijk heb kunnen maken wat er speelt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@fonzie53

 

Ik heb van je vorige topic slechts de eerst postings gelezen. Als je komt te vertellen dat een ESET onlinescan 30 uur heeft geduurd dan heb je een bijzonder grote systeemschijf ofwel is je systeem extreem traag.

Heb je al eens een recent Speccy snapschot geplaatst?

Link naar reactie
Delen op andere sites

De eerste keer was echt lang voor de Eset onlinescan, maar de 2e scan ging heel snel toen kweezie wabbit me vroeg het te doen. Bij de 1e scan bleek er een probleem te zijn en die werd door de scanner gezien en opgelost vandaar dat de scan erna probleem loos en vlot verliep.

 

De persoon die de nieuwe schijf had geplaatst naast de oude schijf had op de oude de backup of gegevens van die schijf erop gelaten en dat het naast de nieuwe gebuikt zou kunnen worden, maar het systeem geeft steeds aan dat een backup maken niet lukt vanwege geen of voldoende ruimte vandaar dat Kweezie Wabbit volgens mij zei om iemand ernaar te laten komen kijken...want de malware/virus problemen die er wellicht waren heeft hij weten weg te halen zeg maar.

Ok ik ga lezen naar wat je voorstelt en kom ik er niet uit vraag ik het of ik moet iemand met kennis er naar laten kijken want ik ben daar niet in thuis.

Link naar reactie
Delen op andere sites

21 uren geleden, droske zei:

@fonzie53

 

Ik heb van je vorige topic slechts de eerst postings gelezen. Als je komt te vertellen dat een ESET onlinescan 30 uur heeft geduurd dan heb je een bijzonder grote systeemschijf ofwel is je systeem extreem traag.

Heb je al eens een recent Speccy snapschot geplaatst?

Een crash van je pc, usb-stick of externe harde schijf komt bijna altijd onaangekondigd. In één seconde ben je alles kwijt ... tenzij je vooruitziend bent geweest en mits een juiste aanpak voor de nodige back-ups hebt gezorgd. Lees bv HIER hoe je dat doet.

Een back-up is echter waardeloos als je niet weet waar die is opgeslagen en hoe je die kunt terugzetten.

Ben je tevreden over de hulp via PC Helpforum, dan kan je ons (vrijblijvend) steunen. HIER kan je lezen hoe je dat kan !

 

Dit laatste gedaan gisteren en toen bij de download kreeg ik de 1e plakkinpsel en vanochtend toen ik de pc aan deed de 2e plakknipsel

 

De backup is wel gemaakt op de hardeschijf

Knipsel.PNG1.PNG

Knipsel.PNG

Link naar reactie
Delen op andere sites

zoals je beschrijving dat onder in je bericht geeft ben ik er naar toe gegaan voor de back up en toen kwam dat van de driver  erbij als pop up en de virus scanner reageerde gelijk, maar verder niet geopend of zo....goed ik lees evenwel niet wat je verder voorstel om te doen moet ik nieuwe scans draaien etc.

Link naar reactie
Delen op andere sites

1 uur terug, fonzie53 zei:

ik lees evenwel niet wat je verder voorstel om te doen moet ik nieuwe scans draaien etc.

Wat bedoel je hier mee?  Speccy?

 

Download en installeer Speccy.

Speccy is er ook in Nederlandstalige versie, bij de installatie (of update) kan je de taal wijzigen van Engels naar Nederlands ... als je op het driehoekje klikt, krijg je een uitrolmenu waarin je Nederlands kan selecteren.

 

Vink bij de installatie alle aangeboden extra's uit.

 

Speccy.PNG

 

Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Als dit gereed is, selecteer je bovenaan "Bestand - Publiceer Snapshot" en vervolgens bevestig je die keuze met " Ja ".

In het venster dat nu opent krijg je een link te zien, kopieer nu die link en plak die in je volgende bericht. Zo krijgen we een gedetailleerd overzicht van je hardware.

Meer info over deze procedure lees je HIER.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Gast sloot dit topic
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.