Ga naar inhoud

mp3 als meldingsgeluid in Whats app


Denekamp

Aanbevolen berichten

Hoi 

ik heb op mijn gsm heel veel mp3 staan en nu wil ik er een paar als meldingsgeluid gaan gebruiken in Whats App
 maar als ik bij instellingen ga kijken kom ik alleen de standaard geluiden tegen.  ook de map media-opslag kan ik nergens vinden anders zou ik daar de mp3 betanden inzetten.

hoe kan ik dit oplossen zodat ik wel mijn mp3 als meldings geluid in Whats App kan krijgen. 

Alle info is welkom 
 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

20 uren geleden, iEscape zei:

Kijk even hier of dit is wat je bedoeld.

Hoi 

 

Die had ik ook gevonden maar ik bedoel mijn eigen mp3 ,   het nummer van Mooi Wark  Yvonne als meldings geluid horen als mijn vrouw (yvonne) mij een bericht stuurt. En zo wil ik meer mp3 nummers gaan gebruiken voor diverse contact personen in Whats App . en niet de standaard geluiden gebruiken.  

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het volgende topic lijkt over jouw vraag/probleem te gaan: https://forums.androidcentral.com/ask-question/514333-cant-set-whatsapp-ringtone-custom-one.html

Lees dat topic eens helemaal door.

Fonta Angel is het wel gelukt, maar eerst moest het mp3 bestand geconverteerd worden naar een ogg bestand. Het converteren van .mp3 naar .ogg werd gedaan met het programma Format Factory op een Windows pc.

Let heel goed op bij de installatie van Format Factory. Er zal geprobeerd worden om extra software mee te installeren waar jij absoluut geen behoefte aan hebt!

Op de android smartphone werd gebruik gemaakt van de bestandenbeheerder X-plore in root modus. In root modus kun je ook beschermde systeembestanden wijzigen. Lees er hier meer over: http://www.lonelycatgames.com/wiki/xplore/root

Dit is de reactie waar Fonta Angel beschrijft hoe hij/zij het gedaan heeft: https://forums.androidcentral.com/showthread.php?t=514333&s=b61cc2c35467f036361607b65afeb60f&p=5062770&viewfull=1#post5062770

 

Echt heel eenvoudig is het dus niet. Ik kan het niet voor je proberen, want ik heb zelf geen smartphone en maak geen gebruik van WhatsApp.

Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.