Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Notredame

Formule behouden bij invoegen rij

Aanbevolen berichten

Hallo,

Graag hulp, In een vragenlijst met diverse onderwerpen kan het zijn dat er een vraag tekort gesteld geweest is. Simpel een rij invoegen is niet van toepassing aangezien de kolommen A, B, C, D, een formule hebben.

Kan er nu met een Macro een rij toegevoegd worden met behoud van de formules? Wat ik hebben wil, vb rij invoegen als rij 21, dus rij 20 is voorzien van een formule, rij 22 ook. Invoegen en de formules aanpassen.

Notredame

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  hallo,

  hierbij het bestand.

  U ziet in de kolommen A, B, C, & D van de "resultaten" & "resultaten (2)" een formule, net bij deze wens ik de mogelijkheid een rij bij te voegen met de formule, en dat de formules automatisch aangepast worden naar de onderliggende rijen, zodat het vervolg geen problemen geeft.

  Bij de "onderwerpen" zal u zien dat wij het aantal te stellen vragen ingeven. En dat is juist het probleem bij het aanpassen van het aantal vragen.

  Vb Bij "1 Machines" staan er 11 vragen, waardoor wij 11 lijnen verkrijgen bij de "resultaten" . maken wij er 12 van, zonder dat er iets ingevuld is bij de "resultaten" van "onderwerp" 2 Elektriciteit is er geen probleem, maar als deze reeds ingevuld zijn verschuift de tekst niet. Hopelijk begrijpt u wat ik bedoel? 

  GPP met bijlagen PC (3).xlsm

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

 • Topicstarter
 •    0

  Geen probleem,

  Is eigenlijk niet gelukt, niemand stelde iets voor waardoor ik alleen "Rijen invoegen" en "rijen verwijderen" als macro geactiveerd heb en dit wel bij een "beveiligd blad". Misschien was dit een zeer moeilijk thema,

   

  Wat ik nu aan het zoeken ben:

  Bij een beveiligd blad kan ik "groepen" niet openen of sluiten.

  Groepen heb ik van kolommen > "F t/m K", > L t/m Q", > "R t/m W", > "X t/m AC", > "AD t/m Al".

  Deze kunnen waarschijnlijk met een Macro geopend en/of gesloten worden, en dan liefst niet alle 5 de groepen samen openen of sluiten.

   

   

   

  Deel dit bericht


  Link naar bericht
  Delen op andere sites

  Gast
  Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

  Logo

  OVER ONS

  PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

  ×
  ×
  • Nieuwe aanmaken...