Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!


Aanbevolen berichten

Beste Forumleden 

Ik heb via de Microsoft Store van Windows 10  NU.nl gdownload waar als ik die app open vraagt hij om een gebruikersnaam en wachtwoord waar is dat wachtwoord voor en welk gebruikersnaam en wachtwoord moet ik gebruiken .

Johnnyboy 

Naamloos m.png

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

De app Nu.nl werkt niet meer en is momenteel niet meer verkrijgbaar in de Microsoft Store:

image.thumb.png.e8dfd5fdcf713199cfa9bab0271fd193.png

Kijk hier eens: https://www.seniorweb.nl/clubs/windows

Klik daar onder NU informatie vraagt steeds om gebr.naam en wachtwoord op 6 reacties, en lees dan vooral de reacties van Dirk Boom.

Hij schrijft onder andere: "Aha, het betreft de app van NU.nl. Deze zit inderdaad al een tijdje niet meer in de Windows Store. De maker van de app meet waarschijnlijk te weinig gebruikers en is ermee gestopt. Jammer.
Ik heb voor nu.nl een snelkoppeling gemaakt, dat is wat minder fraai maar het werkt wel."

 

Dat kun jij dus ook doen: verwijder de app en maak van de website https://www.nu.nl/ een bladwijzer/favoriet in je browser.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.

Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...