Ga naar inhoud

Vreemde kuren


Aanbevolen berichten

 

Dag allemaal,

Mijn laptop vertoont sinds kort vreemde kuren. Het gaat om een toshiba. Echt vloeiend werkte hij nooit maar er zijn toch duidelijk betere tijden geweest...

Diverse vreemde foutmeldingen bv aan word-document bezig, ik wil het afsluiten en opslaan: zegt hij plots dit is een alleen-lezen / beveiligd bestand?
Zeer vreemd, want die optie zou ik nooit aanklikken, gebruik ik zelfs nooit...

Surfen naar vtm live of netflix om hier programma's te kijken: vroeger evident, vandaag hangt hij eeuwen vast. Google chrome geeft het op en bereikt de website nooit, Firefox doet de moeite nog maar een programma streamen leidt tot een foutmelding.

Alle programma's gaan eigenlijk zeer traag. Ik liet oa zonealarm scannen: na 1 uur is de voortgang 0%. Idem dito bij MBAM al 10u aan het scannen ...

Over het algemeen gaat hij dus heel traag, zowel online op internet als offline en geeft hij her en der vreemde meldingen.

Omdat de schijf vrij vol zat en mijn vertrouwen daalde heb ik recent een deel gebackuped. Nu daardoor pak meer schijfruimte vrij, maar dat lost het euvel dus niet op...

 

Moet wel zeggen dat ik enkele dagen zonder MBAM beveiliging heb gezeten -je kon enkel via paypal of creditcard betalen en het koste me dagen om uit te vinden dat het ook anders kon :-S - en ook contact heb gehad met mensen die mogelijk duistere bedoelingen hebben (ik moest foto's ontvangen van iemand waarmee ik een conflict heb, maar die bestanden moeten nu eenmaal overgedragen worden nl betreft een huureinde).

Weet iemand raad?

Alvast bedankt!

 

 


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het kan ook zijn dat uw harddisk niet goed meer werkt.

Doe eerst onderstaande

 

Download de 577bf0efb8088-FRST.png Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links en plaats het bestand op je bureaublad.

 

Farbar Recovery Scan Tool Link


Hier staat een beschrijving hoe u kunt kijken of u een 32 of 64 bit versie van Windows heeft.

 

Farbar Recovery Scan Tool uitvoeren

  • Klik met de rechtermuisknop op FRST.exe (of FRST64.exe) en kies voor de optie "Als administrator uitvoeren".
  • Als het programma is geopend klik Yes (Ja) bij de disclaimer.
  • Druk vervolgens op de Scan knop, er zal nu eerst een back-up van het register worden gemaakt.
  • Wanneer de scan gereed is worden er twee logbestanden aangemaakt met de naam (FRST.txt) & (Addition.txt) op dezelfde plaats vanwaar de 'tool' is gestart.
  • Voeg beide logbestanden als bijlage toe aan het volgende bericht.

 

Een handleiding via een filmpje van PC Helpforum kan je HIER vinden.

 

 

aangepast door stegisoft
Link naar reactie
Delen op andere sites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.