Ga naar inhoud

google


Aanbevolen berichten

Aah ok dan moet je even naar de link gaan die kape heeft gegeven.

Het is zo dat je dus inderdaad ooit hebt gevraagd om die lijst aan te maken en op te bouwen telkens je iets intypt en op enter drukt.

Microsoft Internet Explorer

Ga naar het menu Extra.

Selecteer Internetopties en het tabblad Inhoud.

Selecteer in het gedeelte Persoonlijke gegevens de optie Automatisch aanvullen.

Klik op Formulieren wissen. U kunt ook het vakje Formulieren in dit venster uitschakelen, zodat deze gegevens in de toekomst niet meer wordt opgeslagen.

Klik op OK om het venster te sluiten.

U kunt ook afzonderlijke items uit uw zoekgeschiedenis verwijderen door met de pijl-omlaag de vorige zoekopdracht te markeren en op de toets Delete te drukken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

na alle stappen te hebben gevolgd lukt het me blijkbaar niet om deze lijst te verwijderen?????internet-opties,inhoud,auto aanvullen,formulieren wissen,ok,....webadressen en formulieren zijn niet aangevinkt....of ligt het aan mij??Ben zeker geen specialist op dit gebied

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat kan kloppen. Gebruik zelf Internet Explorer niet (wél Firefox), maar heb het even geprobeerd ... en deze methode lukt ook bij mij inderdaad niet. Een tweede methode die je kan vinden is om je cursor in het zoekvak te zetten, dan een zoekterm aan te duiden en deze met delete (of shift + delete) te verwijderen. Blijkbaar lukt dat ook bij sommigen ... maar bij mij ook weer niet. Zal dus een lwestie van geluk zijn :s

Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je de google toolbar gebruikt kan je dit uitschakelen in de opties van de toolbar door bij de search box instellingen de onderste 3 vinkjes weghalen.

Ik gebruik een engelse versie en daar zijn het de 3 onderste. Het kan bij een nederlandse versie anders zijn maar het zijn de vinkjes voor de "suggest" of "suggereer" opties die je moet weghalen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.