Ga naar inhoud

Instelling OE 6


 Delen

Aanbevolen berichten

Onder "Opmaak" de optie "Rich Text" instellen en dan krijg je de standaardinstelling van jouw lettertype bij het beantwoorden van mails.

Slechts 1 probleem : als de afzender geen "Rich Text" heeft gebruikt voor zijn bericht maar "Tekst zonder opmaak", neem je automatisch het lettertype van de afzender over. Wil je toch met je eigen lettertype werken, moet je ook hier eerst de optie "Rich Text" aanklikken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

sorry, maar bij extra > opties zie ik nergens "opmaak"

enkel "opstellen"

hier kan je enkel het type, size en kleur kiezen

ik zie nergens "richt text"

Zowel jij als Robke zitten op de algemene pagina van OE6. Je moet die "Rich Text" instellen op het niveau van een geopend mailbericht, niet op de algemene pagina. Dus een mail openen ... en dan de aangeduide procedure volgen.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Vermits je vraag was om bij het beantwoorden van mails hetzelfde lettertype te gebruiken, moet je eerst een mail openen, dan op "beantwoorden" klikken ... en daar kan je de instellingen van "rich text" of "tekst zonder opmaak" vinden (zie bijlage).

OE6.doc

Link naar reactie
Delen op andere sites

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.