Ga naar inhoud

Dubbele letters toetsenbord


seane
 Delen

Aanbevolen berichtenAls je nog een ander toetsenbord hebt liggen (of er een kunt lenen van buren, vrienden of familie), dan sluit je die aan. Heb je met dat andere toetsenbord geen problemen, dan lijkt je Logitech G810 toch echt defect te zijn. Wat een gruwelijk duur toetsenbord trouwens!

Heb je met dat andere toetsenbord dezelfde problemen (letters en cijfers die dubbel verschijnen wanneer je ze intypt), dan zou het aan de instellingen voor het toetsenbord kunnen liggen.

 

Open het configuratiescherm

Kies rechtsboven bij Weergeven op: voor Grote pictogrammen.

Klik dan op Toetsenbord.

Je krijgt onderstaand venster te zien:

5f5b6ad2b919e-Ashampoo_Snap_2020.09.11_1

 

In bovenstaande afbeelding zijn de standaardinstellingen te zien.

Als de herhaalvertraging erg kort is, dan krijg je al snel een dubbele letter, wanneer je iets te lang op een toets drukt. Je kunt wat spelen met de instellingen. Zo kun je het blauwe schuifje onder herhaalvertraging een stuk naar links trekken. Dan moet je langer op een toets blijven drukken voordat de letter (of het cijfer) dubbel verschijnt.

Test dat in het vakje dat daarvoor bedoeld is. Zie de rode pijl in de afbeelding.

Gaat het beter wanneer je de herhaalvertraging op Lang zet? Leg die gewijzigde instelling dan vast door onderaan in dat venster eerst te klikken op Toepassen en dan op OK.

 

Ik heb even wat reviews van jouw toetsenbord bekeken: https://tweakers.net/pricewatch/484779/logitech-g810-orion-spectrum-qwerty-us/reviews/

Daar was iemand met dezelfde klachten als jij:

5f5b6eceeb378-Ashampoo_Snap_2020.09.11_1

 

Maar bij de andere reviews kwam ik die klacht niet tegen. Als jouw toetsenbord nog geen 2 jaar oud is, dan heb je nog garantie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 4 weken later...

 Delen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...